EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

MSZP-s politikus a fideszesnek: Megba…ak!

Trágár, minősíthetetlen üzenetet küldött egy MSZP-s politikus Józsefváros polgármesterének, valamint annak a 70 éves tanárnőnek, aki vasárnap megnyerte a VIII. kerületben az időközi önkormányzati választást Fidesz-színekben. Camara-Bereczki Ferenc Miklós Dopeman egyik számából vett idézettel üzent: „Úgyis megba…ak”.

– „Ezt a számot küldöm dr. Kocsis Máténak és Sántha Péternének. A jelszó: Úgyis megba…ak!” – posztolta közösségi oldalán Camara-Bereczki Ferenc Miklós, az MSZP VIII. kerületi alelnöke, és a trágár szöveg mellett Dopeman „Megba…ak” című számát is megosztotta.


Lapunk munkatársai belehallgattak a választásokon MSZP-támogatással induló Dopeman nyomdafestéket nem tűrő szövegű számába: „Megba…ak, amikor akarlak. A legrosszabb rémálom én vagyok neked”.

Camara-Bereczkit valószínűleg az bőszítette fel, hogy az MSZP által is támogatott Dopeman alaposan leszerepelt a vasárnapi időközi választásokon Józsefvárosban. A rapper mindössze feleannyi szavazatot kapott, mint a posztban emlegetett alpolgármester, Sántha Péterné. Valószínűleg ezért illette keresetlen szavakkal őt és Kocsis Máté polgármestert az MSZP-s.


A szocialisták egyébként már a kampányban is kitettek magukért. A Lokál is beszámolt róla, hogy még márciusban rugdosódásig fajult egy vita Dopeman MSZP-s aktivistái és Erőss Gábor, a Párbeszéd józsefvárosi önkormányzati képviselője között.

A Lokál felhívta az MSZP sajtófőnökét, Nyakó Istvánt, aki érdemben nem kívánt nyilatkozni az ügyről. A politikustól csupán személyeskedésre futotta, így nem derült ki, számíthat-e szankciókra Camara-Bereczki.

Pityinger László /Fotó: MTI – Kovács Tamás

Sértő törvényjavaslat
Az MSZP két hete törvényjavaslatot nyújtott be „A Lex CEU eltörléséről” címmel, amelyben egyebek mellett a következőket írják: „Áder János elvesztette az elnök jellegét, ezért paprikajancsiként válik szégyenfolttá.” Kövér László házelnök nem engedte a parlament elé a javaslatot, ugyanis az sérti az Országgyűlés tekintélyét. Vagyis az MSZP ezúttal is hozta a formáját, amikor „lepaprikajancsizta” Magyarország köztársasági elnökét.

Kapcsolódó Cikkek