EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,82 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXI.kerület

Műfüves pályán focizhatnak a nagy imrések is

A Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola új műfüves futballpályájával bővült a sportolási lehetőség Csepelen.

A 12-szer 24 méteres pályát a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretében hozták létre, az önkormányzat harmincszázalékos önerővel járult hozzá a költségekhez.

Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!

Az átadáson Détári Lajos hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott labdarúgó végezte el a kezdőrúgást.

Détári Lajos végezte el a kezdőrúgást (Fotó: csepel.hu)

A Nagy Imre iskola diákjai meccsel vették birtokba az új műfüves pályát

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.