2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XIII.kerület

Mutasd meg, hogy tudsz zenélni!

Idén ötödik alkalommal várják a jelentkezőket az Angyalföldi Utcazenei Fesztiválra, amely a XIII. kerület több helyszínén májustól szeptemberig havonta egy-egy péntek esti szabadtéri örömzenélést jelent.

A szervezők főleg pályakezdő együtteseket, zenészeket, énekeseket várnak. Műfaji megkötés nincs, mindenki jelentkezhet, aki szeretné megmutatni tehetségét, zenéjét, akár együttessel, akár szólóban, a könnyűtől a komolyzenéig, bármilyen zenei stílusban. A hangszereket a fellépő, a technikai hátteret és a programok hirdetését a szervező biztosítja. A helyszíneken legtöbb közönségszavazatot elnyerő három fellépő értékes jutalomban részesül a fesztiválsorozat végén, valamint ismét felléphet a szeptemberi gálakoncerten! Jelentkezni e-mailben, videó- vagy hanganyag-elérhetőséggel Dőry Éva szervezőnél a [email protected] címen lehet április 10-éig!
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.