EUR: 322,91 Ft
CHF: 275,68 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Érd

Nagy Gergely harmadik lett a serdülők diákolimpiáján

Az érdi birkózók a februári dolgos napok után márciusban sem pihenhettek, a hónap első hétvégéjén Soltvadkerten rendezték meg a serdülő korcsoportos fiúk diákolimpiai döntőjét. Az országos döntőre az elődöntő eredményei alapján három érdi versenyző szerzett indulási jogot, és mindhárman derekasan helyt is álltak.

Nedvig Mátét elkerülte a szerencse, nagyon nehéz ágra került, de így is az előkelő 5. helyen végzett. Nagy Gergely egyetlen vereséggel a dobogó harmadik fokára állhatott.


A soltvadkerti csapat Tar Mihály szakosztályvezetővel

A kadet korcsoport versenyzői sem maradtak munka nélkül. Az elmúlt vasárnap Kiskunhalasra látogattak, ott rendezték meg a kadet szabadfogású válogatóversenyt. Az eredmények magukért beszélnek, az érdiek ezúttal is hozták a szokott formájukat, a csapat két birkózója is döntőbe került. A nap mérlege: két ezüst-, két bronzérem mellé két ötödik, pontszerző hely.

A kiskunhalasi érem- és pontgyűjtők

Eredmények: 63 kg Berta Mike 3., 69 kg Mezei Dominik 5., 76 kg Mezei Patrik 2., Végh Richárd 3., 85 kg Végh Artúr 2., 100 kg Tamás Patrik 5.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.