EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Érd

Nagy Gergely harmadik lett a serdülők diákolimpiáján

Az érdi birkózók a februári dolgos napok után márciusban sem pihenhettek, a hónap első hétvégéjén Soltvadkerten rendezték meg a serdülő korcsoportos fiúk diákolimpiai döntőjét. Az országos döntőre az elődöntő eredményei alapján három érdi versenyző szerzett indulási jogot, és mindhárman derekasan helyt is álltak.

Nedvig Mátét elkerülte a szerencse, nagyon nehéz ágra került, de így is az előkelő 5. helyen végzett. Nagy Gergely egyetlen vereséggel a dobogó harmadik fokára állhatott.


A soltvadkerti csapat Tar Mihály szakosztályvezetővel

A kadet korcsoport versenyzői sem maradtak munka nélkül. Az elmúlt vasárnap Kiskunhalasra látogattak, ott rendezték meg a kadet szabadfogású válogatóversenyt. Az eredmények magukért beszélnek, az érdiek ezúttal is hozták a szokott formájukat, a csapat két birkózója is döntőbe került. A nap mérlege: két ezüst-, két bronzérem mellé két ötödik, pontszerző hely.

A kiskunhalasi érem- és pontgyűjtők

Eredmények: 63 kg Berta Mike 3., 69 kg Mezei Dominik 5., 76 kg Mezei Patrik 2., Végh Richárd 3., 85 kg Végh Artúr 2., 100 kg Tamás Patrik 5.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.