EUR: 322,22 Ft
CHF: 285,14 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Érd

Nagy küzdelem, látványos gólok a „vén diákoktól”

Mintegy 250 ifjú kézilabdázó érkezett nyolc érdi és Érd környéki iskolából, hogy csapataik megmérkőzzenek egymással a SKUP, azaz Suli Kézilabda Utánpótlás Program tornáján.

Az immár harmadik alkalommal pályára lépő fiatalok „vén diáknak” számítanak, mivel – miután a SKUP keretében korábban elsajátították a sportág alapjait – már három éve tanórán kívüli foglalkozások keretében, délutáni edzések során fejlesztik kézilabdatudásukat.


Az egykezes felső már szinte tökéletes

Kis ember nagy dobása

Negyedik-ötödik-hatodik osztályosok részére rendezték meg a kétfordulós tornát, 9 lány- és 13 fiúcsapat részvételével.

Átlövés, felugorva

Az ÉRD Arénában kialakított két pályán huszonhét mérkőzésen léptek pályára a csapatok.

Felugorva könnyebb kapuba juttatni a labdát

A lendület már csaknem felnőttes

Nagy küzdelemben, látványos gólokban idén sem volt hiány, a gyerekek nagyon élvezték, hogy megmutathatták, mennyit fejlődtek tavaly óta. A  diákoknak a nagy pályás kézilabdához közelítve több „felnőttes”szabályra is oda kellett figyelniük.

Az ÉRD junior csapatának tagjai aktívan részt vettek a torna lebonyolításában

A húszperces mérkőzéseken az ÉRD utánpótláscsapatainak játékosai voltak a játékvezetők. Mind a lányoknál, mind a fiúknál a Batthyány iskola csapata végzett az első helyen.

A gyerekek boldogan fogadták az ajándék pólókat
Fotók: erdhandball.hu

A torna végén minden ifjú kézilabdázó az érdi felnőtt játékosoktól vehetett át ajándékot, egyebek mellett egy pólót, amelyben pályára léptek, és amely feltehetően emlékeztetni fogja őket az idei vetélkedésen való részvételre. A torna zárásaként az ünnepélyes eredményhirdetésen minden részt vevő csapat emléklapot kapott az ÉRD NB I-es női felnőttcsapatának játékosaitól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.