EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Nagyon beindult Ivanka Trump divatmárkája

Látványosan, majdnem 61 százalékkal emelkedtek az Ivanka Trump ruházati márka eladásai tavaly – közölte a cég, amely többek közt az amerikai elnök lányának divatáruit gyártja.

A G-III Apparel csoport hétfőn közzétett friss éves jelentése a 2016 februárja és 2017 januárja közötti időszak eladási bevételeit tartalmazza, ez pedig azt jelenti, hogy az idei február adatai nem szerepelnek benne.


Ekkor szüntette meg a Nordstrom és a Neiman Marcus áruházlánc a Trump-ruhák és -kiegészítők forgalmazását a Grab Your Wallet (Ragadd meg a pénztárcáját) elnevezésű bojkottkampány nyomására. A mozgalom felsorolja, mely cégek támogatják Donald Trumpot vagy árusítanak hozzá köthető termékeket.

Az áruházak döntése nagy vihart kavart, Kellyanne Conway, Trump kommunikációs tanácsadója egy televíziós interjúban arra szólította fel a nézőket, hogy vásárolják Ivanka Trump márkáját.

A vizsgált időszakban az Ivanka Trump-termékek 47,3 millió dolláros bevételt hoztak, az előző pénzügyi évben 28,4 milliót.

A jelentés ellentmondani látszik a Nordstrom magyarázatának, mely szerint a csökkenő eladások miatt vették le a polcokról az Ivanka Trump-ruhákat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.