2018. december 15., szombat
Valér

Belföld VIII.kerület

“Úgyis megb…lak” – üzente Sántha Péternének az MSZP-s politikus

Felháborító üzenetet tett közzé Facebook oldalán Camara-Bereczki Ferenc Miklós.

Egy MSZP-s képtelen volt feldolgozni a Fidesz sikerét Józsefvárosban az időközi választáson, ahol a hetven éves Sántha Péterné hatalmas fölénnyel győzte le többek között az MSZP támogatottját, a Dopeman becenevű zenészt.


A jó ízlést teljesen nélkülözve, Camara-Bereczki Ferenc Miklós a győztesnek Dopeman egyik szerzeményét küldte, az alábbi írás kíséretében.

Ezt a számot küldöm dr. Kocsis Máténak és Sántha Péternének. A jelszó: “Úgyis megbaszlak.” – írta posztjában a politikus, aki bejegyzéséhez mellékelte Dopeman hasonló című számát is.

Természetesen ezt már nem lehet szó nélkül hagyni, így elsőkét Bayer Zsolt reagált blogjában az ízléstelen üzenetre.

Itt ez az MSZP-s Camara-Bereczki Ferenc Miklós nevű, rendszertanilag nehezen beazonosítható élőlény. Aki egy hetven éves pedagógusnak üzen. A hetven éves Sántha Péterné történetesen most nyerte meg Józsefvárosban az időközi választást, Fidesz színekben, megverve többek között az MSZP támogatottját, a Dopeman becenevű, Pityinger nevű pityingert” – kezdte írását a publicista. Bayer Zsolt teljes véleményét itt olvashatja el.

A botrányos poszt miatt megkerestük az MSZP-t. Nyakó István sajtófőnököt telefonon értük utol, de a politikus nem kívánt válaszolni a témában feltett kérdésünkre. A pártot írásban is megkerestük, amint válaszolnak frissítjük cikkünket.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.