EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Ne bosszankodjon az időjárás miatt, jó idő lesz csütörtökön is

Északnyugat felől tovább növekszik – kezdetben csak északon -, estétől egyre nagyobb területen meg is vastagszik a felhőzet.

Éjszaka már az ország északi felén eső, zápor is kialakulhat. Csütörtökön napközben szakadozik a felhőzet, főként délután számíthatunk akár hosszabb napos időszakokra is. Elszórtan eső, zápor továbbra is lehet, az északkeleti határnál egy-egy zivatar sem kizárt. Szerdán a délnyugati, nyugati szél az ország északi részén megélénkül, néhol megerősödik. Csütörtökön a délnyugati területek kivételével megerősödik, északon időnként viharossá fokozódik a nyugati, északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 15 és 20 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bakondi: Újra napirenden a kvótajavaslat

    Bakondi: Újra napirenden a kvótajavaslat

    Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint újra napirenden van a kvótajavaslat, és a jelenlegi európai parlamenti többség a jövő évi EP-választásig minden olyan döntést meg akar hozni, amely hosszú távon biztosítaná a migránsok “beözönlését”.

  • Tarlós: Az ellenzéki előválasztás egy blöff

    Tarlós: Az ellenzéki előválasztás egy blöff

    Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) szerint az ellenzéki előválasztás egy blöff, mert ha az ellenzéknek valóban kétharmada lenne Budapesten – ahogy az országgyűlési választás óta hallani lehet -, mindegy lenne, kit indítanak főpolgármester-jelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon.