EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Nem lesz ott az édesapja Hódi Pamela esküvőjén

Igen mozgalmas hónapok várnak Hódi Pamelára. A TV2-n futó Édes élet és A Nagy Duett sztárja számos tévés fellépése mellett gőzerővel készül az esküvőjére párjával, Berki Krisztiánnal. Az esküvő azonban rendhagyó lesz, ugyanis Pamelát édesanyja fogja az oltárhoz kísérni, mivel édesapja nem szerepel a meghívottak között.

Berki Krisztián, Story Gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Igen kemény tempót diktál Hódi Pamela. Több TV2-s sikerműsor arcaként is láthatjuk, ráadásul esküvőjére is gőzerővel készül.


– Még szervezés alatt van a lagzi, ezért sokat nem árulhatok el. Annyit elmondhatok, hogy hagyományos esküvőt szeretnék, hagyományos ételekkel, ugyanis ezt szeretik a családtagjaim és a barátaim. A fehér ruhához ragaszkodom, hiszen abban gyönyörű egy igazi ara. Ami nálam különleges lesz, hogy az édesanyám fog az oltárhoz kísérni, mivel édesapámmal nem tartom a kapcsolatot. A nővéremet kértem fel tanúnak, és az unokatestvéreim valamint a barátnőm lányai lesznek a koszorúslányok – mesélte Pamela, majd elmondta, ki segít neki abban, hogy a lehető legjobb formáját hozhassa a nagy napon.

– Négy kilótól szeretnék a nagy napig megszabadulni, mivel még mindig úgy látom, lenne honnan fogynom. Sokat szoktam tekerni, de rendszeresen eljárok Rubint Rékához alakreform óráira is.


Az előkészületek alatt azonban Pamela a tánc- és énekpróbaterembe is beköltözött, ugyanis A Nagy Duettben is szeretné kihozni magából a maximumot. A próbák kiváló hangulatban zajlottak duettpartnerével, a mulatóssztár Jollyval, akivel rövid ismeretségük alatt igen közel kerültek egymáshoz.

– Jolly nagyon fontos ember lett az életemben: támaszt nyújt a próbákon, nem jövök mellette zavarba, sőt segített levetkőzni a gátlásaimat. Krisztián a helyén tudja kezelni a dolgot, nem féltékenykedik, mert tudja, hogy meg kell lennie egy testi kontaktusnak a színpadon, persze bizonyos határokon belül. Egy csókot például nem vállalnék be Jollyval – osztotta meg gondolatait Pamela, majd arról is mesélt, hogy legfőbb kritikusa, a három és fél éves Nati mit gondol az énekhangjáról.

– Szoktunk együtt énekelni az autóban, és ilyenkor azt mondja nekem, hogy inkább hagyjam abba, majd ő énekel helyettem. Tisztában vagyok azzal, hogy van mit csiszolni a hangomon, de a következő hetekben szeretném kihozni belőle a legtöbbet.

forrás: facebook/édesélet

Kapcsolódó Cikkek