EUR: 322,51 Ft
CHF: 282,46 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Nem úszta meg a botcsinálta rapper

A botcsinálta ausztrál rapper úgy gondolta, rettentően menő dolog lesz egy drága étteremből bejelentkezni a közösségi oldalára, így ellátogatott egy igen felkapott tengerparti vendéglátóhelyre. Ott többször is rendelt a legdrágább homárból, majd következett a fekete leves, megérkezett a csekk, amely több mint 600 dollárt (150 ezer forint) mutatott.

A 2 Pec néven tevékenykedő férfi ekkor már nem volt olyan boldog, és fizetés helyett a tengerbe ugrott, úszva próbálva elmenekülni. A rendőrök jet skivel eredtek a nyomába és gyorsan elfogták. Az ázott rapper még megpróbálkozott azzal a mesével, hogy ő csak egy bajba jutott barátjának akart segíteni a parton, ám ez nem hatotta meg a rendőröket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.