2018. július 18., szerda
Frigyes

Külföld

Nem úszta meg a botcsinálta rapper

A botcsinálta ausztrál rapper úgy gondolta, rettentően menő dolog lesz egy drága étteremből bejelentkezni a közösségi oldalára, így ellátogatott egy igen felkapott tengerparti vendéglátóhelyre. Ott többször is rendelt a legdrágább homárból, majd következett a fekete leves, megérkezett a csekk, amely több mint 600 dollárt (150 ezer forint) mutatott.

A 2 Pec néven tevékenykedő férfi ekkor már nem volt olyan boldog, és fizetés helyett a tengerbe ugrott, úszva próbálva elmenekülni. A rendőrök jet skivel eredtek a nyomába és gyorsan elfogták. Az ázott rapper még megpróbálkozott azzal a mesével, hogy ő csak egy bajba jutott barátjának akart segíteni a parton, ám ez nem hatotta meg a rendőröket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Én vagyok Bruce Lee!

  Én vagyok Bruce Lee!

  A 8 éves Ryusei Imai bármennyire is hihetetlen, de kisbaba kora óta rajong a legendás Bruce Lee-ért. A japán kisfiú eltökélt szándéka, hogy egyszer olyan híres és hatalmas harcművész lesz, mint példaképe, ezért naponta több órát edz és tanul, na és persze a “kis sárkány” filmjeit is rongyosra nézi.

 • Trump és Putyin barátkoztak

  Trump és Putyin barátkoztak

  Vlagyimir Putyin és Donald Trump megtartotta első hivatalos beszélgetését, július 16-án Helsinkiben. A találkozó mindössze néhány nappal azután történt, hogy az Egyesült Államok hackertámadással vádolt meg tizenkét orosz hírszerző ügynököt.

 • Támogatják a román állam által megbírságolt önkormányzati vezetőket

  Támogatják a román állam által megbírságolt önkormányzati vezetőket

  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) megyei és területi szervezetei, önkormányzati és parlamenti képviselői szolidaritási alapot hoznak létre, hogy közösen támogathassák a román állam által megbírságolt székelyföldi önkormányzati vezetőket – közölte hétfői hírlevelében a szövetség.

 • Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Amerikai tudósok 12 újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül, ezzel a Naprendszer legnagyobb bolygója holdjainak a száma 79-re emelkedett – jelentette be Scott Sheppard, a Carnegie Tudományos Intézet kutatója.