EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Nem úszta meg a botcsinálta rapper

A botcsinálta ausztrál rapper úgy gondolta, rettentően menő dolog lesz egy drága étteremből bejelentkezni a közösségi oldalára, így ellátogatott egy igen felkapott tengerparti vendéglátóhelyre. Ott többször is rendelt a legdrágább homárból, majd következett a fekete leves, megérkezett a csekk, amely több mint 600 dollárt (150 ezer forint) mutatott.

A 2 Pec néven tevékenykedő férfi ekkor már nem volt olyan boldog, és fizetés helyett a tengerbe ugrott, úszva próbálva elmenekülni. A rendőrök jet skivel eredtek a nyomába és gyorsan elfogták. Az ázott rapper még megpróbálkozott azzal a mesével, hogy ő csak egy bajba jutott barátjának akart segíteni a parton, ám ez nem hatotta meg a rendőröket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.