2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

Nem úszta meg a botcsinálta rapper

A botcsinálta ausztrál rapper úgy gondolta, rettentően menő dolog lesz egy drága étteremből bejelentkezni a közösségi oldalára, így ellátogatott egy igen felkapott tengerparti vendéglátóhelyre. Ott többször is rendelt a legdrágább homárból, majd következett a fekete leves, megérkezett a csekk, amely több mint 600 dollárt (150 ezer forint) mutatott.

A 2 Pec néven tevékenykedő férfi ekkor már nem volt olyan boldog, és fizetés helyett a tengerbe ugrott, úszva próbálva elmenekülni. A rendőrök jet skivel eredtek a nyomába és gyorsan elfogták. Az ázott rapper még megpróbálkozott azzal a mesével, hogy ő csak egy bajba jutott barátjának akart segíteni a parton, ám ez nem hatotta meg a rendőröket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.