EUR: 323,07 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Nindzsaként harcoltak a celebek

Ősszel érkezik a TV2-re a világ egyik legsikeresebb formátuma, a Ninja Warrior magyar változata. Először a celebek próbálhatták ki, hogy milyen harcos válna belőlük.

A műsorban egy akadálypályán kell végigmenni, ami nem egyszerű: erősnek, kitartónak, ügyesnek kell lenni és sokszor nehezítő tényező, ha valaki nagyon magas, esetleg túl izmos és nagydarab. Nem véletlenül nevezik a világ egyik legkeményebb kihívásának. Ha valaki pont ezért kedvet kapott és úgy érzi, képes arra, hogy legyőzze a Ninja Warrior Hungary akadályait, még jelentkezhet. Először a celebek tesztelték, milyen harcos válna belőlük. A férfiak közül az aerobik-világbajnok Szentgyörgyi Rómeó lett a legügyesebb, maga mögé utasította Kucsera Gábort, Pintér Tibort és Apáti Bencét is. A lányoknál Pirner Alma, Tápai Szabina és Aleska vitte a prímet, de Fresh Andi és Larion Zoé is kitartó volt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.