2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Nindzsaként harcoltak a celebek

Ősszel érkezik a TV2-re a világ egyik legsikeresebb formátuma, a Ninja Warrior magyar változata. Először a celebek próbálhatták ki, hogy milyen harcos válna belőlük.

A műsorban egy akadálypályán kell végigmenni, ami nem egyszerű: erősnek, kitartónak, ügyesnek kell lenni és sokszor nehezítő tényező, ha valaki nagyon magas, esetleg túl izmos és nagydarab. Nem véletlenül nevezik a világ egyik legkeményebb kihívásának. Ha valaki pont ezért kedvet kapott és úgy érzi, képes arra, hogy legyőzze a Ninja Warrior Hungary akadályait, még jelentkezhet. Először a celebek tesztelték, milyen harcos válna belőlük. A férfiak közül az aerobik-világbajnok Szentgyörgyi Rómeó lett a legügyesebb, maga mögé utasította Kucsera Gábort, Pintér Tibort és Apáti Bencét is. A lányoknál Pirner Alma, Tápai Szabina és Aleska vitte a prímet, de Fresh Andi és Larion Zoé is kitartó volt.


Kapcsolódó Cikkek

  • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

    Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

    Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.

  • Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

    Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

    A popsztár két és fél éve van együtt testépítő kedvesével, Sammel. Lapunk nem rég számolt be arról, hogy a pár közös gyermekvállaláson gondolkozik, ám most kiderült: a házasság is tervben van.