EUR: 330,97 Ft
CHF: 301,10 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Extra

Egykilós daganatot műtöttek ki Nótár Mary testéből

Nótár Mary és exmenedzsere körül még mindig nagy a zűrzavar, a bírósági tárgyalások már el is kezdődtek. Hogy melyikőjük mond igazat, majd a jog dönti el, egy azonban biztos: az énekesnőt rettenetesen megviseli a stressz, nemrég egy miómát távolítottak el a testéből.

Nótár Mary
Fotó: dfp

Nótár Mary és exmenedzserének pere folytatódik, a két fél egymás ellen felhozott vádjai ügyében a bíróság tesz majd igazságot, hiszen Róbert szeretne egy nyilvános bocsánatkérést, de Marynek esze ágában sincs teljesíteni ezt. Igazának bizonyításához az énekesnő több poligráfos vizsgálatnak is alávetette magát. A rengeteg idegeskedést azonban az utóbbi időben Mary egészségi állapota is megsínylette. Mint mondja, február végén érezte először, hogy valami nem stimmel, mert egyéb tünetek mellett egy dudort vett észre az alhasán.


– Nem szeretném részletezni, hogy milyen kellemetlen együttjárója volt a betegségemnek, de igencsak megijedtem, amikor egy csomót tapintottam ki a méhemnél. Azonnal elmentem orvoshoz, ahol a kivizsgálást követően közölték: egy körülbelül hét centiméter átmérőjű daganatom van. Mivel nem tudtuk, hogy jó- vagy rosszindulatú, az orvos javaslatára márciusban Békéscsabán megműtöttek – mesélte Mary megtörten, hangsúlyozva, nem kér a sajnálatból, csak igazságot szeretne magának.

– A daganat körülbelül akkora volt, mint egy kisebb befőttesüveg. Rettenetesen éreztem magam, ismét átéltem azt a félelmet, amit korábban, hiszen nem ez volt az első ilyen elváltozás a testemben. Évekkel ezelőtt a csecsemőmirigyemnél is volt egy daganat. Borzalmas két napnak néztem elébe a műtét után, amíg megjöttek az eredmények. Végül felhívott az orvos, és közölte, hogy semmi ok az aggodalomra, idegi alapon, a stressz hatására egy jóindulatú mióma nőtt a méhemben.


Nótár Mary zárójelentéssel bizonyítja, miért nem jelent meg a tárgyaláson

Nagy kő esett le a szívemről, de ez volt az oka annak, hogy a bíróságon sem tudtam megjelenni, hiszen a tárgyalás időpontja épp egybeesett a kórházi lábadozásommal – mondta Mary, akit állítása szerint exmenedzsere abban is meghazudtolt, hogy nem mondott igazat korábbi egészségügyi problémáiról.

– Nem bocsátom meg azoknak, akik azt állítják, hogy nekem sosem kellett szembenéznem effajta betegséggel és csak szimulálok – mondta Mary az egyik hetilap riportjára utalva, ahol exmenedzsere állítólag bíróság előtt vallott arról, hogy Marynek sosem volt daganatos betegsége. – Mindent meg tudok cáfolni, amit Lakatos Róbert mond. Amikor kiderült, hogy a korábbi munkatársaim tagadják, amit én decemberben egy videóbejegyzésben elmeséltem, majd később hazugságokat állítottak rólam, poligráfos vizsgálatot kértem, így két hazugságvizsgálati papírom is van arról, hogy én mindenben igazat mondok.

Nem kértem fel senkit béranyának, és sosem állítottam, hogy miatta vetéltem el, azt pedig kimondottan sértőnek találom, hogy drogosnak nevez, bár azt korábban elismertem, hogy nyúltam már tudatmódosítókhoz, mindig csak az enyhébb fajtát próbáltam ki és csupán néhány hónapig éltem ezekkel. Nem vagyok erre büszke, mégis vállalom, de azt is kikérem magamnak, hogy bármilyen komoly betegségben csupán szimuláltam volna.

Egymásra mutogatnak

Nótár Mary és Lakatos Róbert vitája még tavaly szeptemberben kezdődött, azóta az ügy egyre kuszább. A két fél  megdöbbentő dolgokat állít a másikról. Lakatos Róbert bíróság előtt is vallotta, hogy az énekesnő az országot megvezetve béranyát szeretett volna fogadni, és eljátszani terhességét. Később azt állította, hogy az énekesnő egy fiatal nővel él együtt, Mary pedig azt, hogy exmenedzsere bezárta és fogva tartotta, mikor ő csupán egy szerződést szeretett volna békés körülmények között átbeszélni. Hogy mi az igazság, arról a bíróság dönt.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek