EUR: 325,78 Ft
CHF: 279,73 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Hódmezővásárhely

Nyár közepére újul meg a parkoló

Megkezdődött a stadion és a piac parkolójának felújítása Hódmezővásárhelyen. A munkálatokra bruttó 29,5 millió forintot fordítanak.

Tavaly év végén a magyar kormány úgy döntött, hogy 2,5 milliárd forinttal támogatja Hódmezővásárhelyt. Ebből több fejlesztést is megvalósít a város.

A munkálatok nyáron fejeződnek be.

Ide tartozik például a piac és a stadion parkolójának rekonstrukciója. Fekete Ferenc önkormányzati képviselő, sporttanácsnok lapunknak elmondta, a mintegy 2500 négyzetméteres területen díszkőburkolatot helyeznek el, valamint megoldják a csapadékvíz-elvezetést is.

Díszkő elhelyezése és a csapadékvíz-elvezetésének megoldása is segíti majd a parkolást.

A kivitelezést a Dél-Vízép Kft. végzi. A beruházás július közepére ér véget.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.