EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Öngyilkos lett a férfi, aki élőben közvetített egy gyilkosságot

Öngyilkos lett az a férfi, aki a hét végén az egyesült államokbeli Clevelandben a nyílt utcán megölt egy idős férfit, miközben a gyilkosságot videóra vette és feltöltötte a Facebook közösségi portálra – közölte kedden a rendőrség.

A feltételezett gyilkosra, akit nagy erőkkel keresett a rendőrség, a pennsylvaniai Erie megyében találtak rá. “Lőfegyverrel végzett magával” – közölte a Twitter mikroblogon a pennsylvaniai rendőrség.


A rendőrség nagy erőkkel kutatott a 37 éves Steve Stephens után, akit azzal gyanúsítottak, hogy vasárnap megölte a 74 éves Robert Godwint, akit nem is ismert. Az idős férfi egy családi húsvéti ebédről volt hazatérőben, amikor a gyanúsított a felvétel tanúsága szerint odalépett hozzá az utcán, és agyonlőtte.

Steve Stephens videofelvételt készített a gyilkosságról, és még aznap közzétette a felvételt a Facebook közösségi portálon. Egy másik videóban közölte, hogy eddig 13 embert ölt meg, és készül a tizennegyedik gyilkosságra. A rendőrség szerint egyelőre csak egy gyilkosság írható a számlájára.

A gyilkosságról készült videó három órán át volt fenn a közösségi portálon, mielőtt eltávolították, az elkövető teljes Facebook-fiókjával együtt.

Kapcsolódó Cikkek