EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Orbán Viktor újra megküzd Brüsszellel

Ma ismét vita lesz Brüsszelben, az Európai Parlamentben, Magyarország helyzetéről. Az ülésen felszólal Orbán Viktor miniszterelnök is hazánk védelmében. Az ország elleni támadás nem újdonság, az elmúlt 7 évben folyamatos a harc gazdasági, ideológiai és belpolitikai kérdésekben. Emellett Soros György is aktívan támadja országunkat, dróton rángatva Brüsszelt, minden befolyását bevetve.

Brüsszel a 2010-es választások óta támadja Magyarországot. Miután elsöprő többséggel választották meg a Fidesz-KDNP-t, és ezáltal miniszterelnöknek Orbán Viktort, beindult hazánk ellen a gépezet. Mindezek mellett Soros György milliárdos is minden befolyását bevetve küzd hazánk ellen, emberei ott ülnek az Európai Bizottságban, illetve az Európai Parlamentben, megbízható szövetségesei vannak a képviselők, vezetők között, köztük a magyar baloldal brüsszeli képviselőivel is. A milliárdos csütörtökön egyenesen Jean-Claude Junckernél, az EB elnökénél fog eljárni hazánk ellen.


Fotó: Csudai Sándor

 

Orbán Viktor az idei évértékelőjében már előrevetítette, mely témákban várható harc Brüsszellel. Úgy fogalmazott, hiába vált Magyarország „fekete bárányból sikertörténetté”, számos feladat vár még ránk idén is. A miniszterelnök szerint 2017-ben a magyar politikának öt súlyos kérdésre kell választ találnia, öt nagy támadást kell kivédenie, ezért új nemzeti politikára lesz szükségünk.

  • Brüsszel meg akarja tiltani a rezsicsökkentést. Harcolni kell ellene, ragaszkodni az ármegállapítási jogunkhoz.
  • Sok menekült korlátlanul utazhat Európában. Kérdés, őrizetbe vegyük-e őket, amíg jogerős döntés nem születik róluk.
  • A nemzetközi szervezetek aktivitása erősödik. Titokban külföldi pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát. Tiszta vizet kell önteni a pohárba.
  • Brüsszel újabb gazdasági jogosítványokat akar magának, szociális pillér néven. De mi nemzeti hatáskörben akarjuk tartani az adópolitikát.
  • Brüsszel támadás alá veszi a munkahelyteremtő támogatásokat. Erről márpedig  a nemzeteknek kell dönteniük.

 

A miniszterelnök szerint ezek a feladatok egyértelműen annak a „harcnak” a részei, amely a Európában dúl: a liberális elit és a lázadó középosztály, az unionisták és a nemzetállami törekvések harcának. Brüsszel újabb és újabb gazdasági jogosítványokat akar magához venni a tagállamoktól.


Orbán Viktor határozottan kijelentette: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon.

Soros György már Brüsszelben is irányít és dirigál

A milliárdos Soros aktívan támadja országunkat, dróton rángatva Brüsszelt, minden befolyását bevetve. Nemrég döbbenetes hasonlóságra derült fény, Soros György szavai szinte szó szerint visszaköszöntek a migrációs utak létrehozásáról szóló azon jelentésben, amelyet az EP liberális képviselői szavaztak meg. Az Európára végzetes hatással bíró dokumentumot megszavazták a Brüsszelben tevékenykedő magyar baloldali képviselők is.


Soros emberei óriási hisztit csaptak a magyar felsőoktatási törvény kapcsán, tüntetéseket szerveztek és Magyarország elleni lobbihadjáratot indítottak.

A Soros-egyetem kapcsán a magyar kormányzati politikával és Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben éles kritikát megfogalmazó európai néppárti politikusok többsége nem meglepő módon rajta van a Soros György-féle Open Society Foundations (OSF) „megbízható szövetségesekről” készített listáján – derül ki az alapítvány DC Leaksen kiszivárogtatott dokumentumaiból.

A magyar baloldal is Soros kottájából játszik, ez tetteik alapján is egyértelmű, az MSZP-s Lendvai Ildikó be is vallotta, hogy az ellenzék Soros György pártján áll.

A milliárdos spekuláns csütörtökön személyesen találkozik Jean-Claude Junckerrel, az EB elnökével, hogy nála járjon el hazánk ellen.

Orbán Viktor a brüsszeli út előtt az alábbi üzenetet osztotta meg közösségi oldalán:

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek