2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Extra

Orosz Barbi: Nem bíznak bennem a férfiak!

Orosz Barbi fél éve éli a szinglik életét. Kapcsolataira visszatekintve a leginkább az bántja, hogy eddigi kedvesei nem bíztak benne maximálisan, pedig a hűség nála alapvető, ha szerelmes, és a féltékenykedést nehezen viseli. 

Orosz Barbi
/Fotó: Mészáros Diána

Fél éve már, hogy a dögös műsorvezető-producer, Orosz Barbara szingli lett. Volt párjával tavaly karácsony előtt szakítottak, és noha azóta randizgat, még nem találta meg a férfit, aki mellett ismét lehorgonyozhatna.


– Még mindig szingli vagyok, és egyre inkább azt érzem, hogy keresem a társam helyét az életemben, de jelenleg nemcsak a hétköznapjaim, a hétvégéim is foglaltak. Azt érzem, hogy megint egy nagy ugrás következik az életemben, de ha megismerek egy olyan férfit, aki miatt visszavennék ebből az őrült körforgásból, akkor majd megtalálom a módját, hogyan lassítsak – mondta a Lokálnak Barbi, aki azt sérelmezi legjobban, hogy eddigi párjai nem bíztak benne.

– Ha megkapom azt a bizonyos szabad teret, én azzal sosem élek vissza, és sosem lépnék át egy bizonyos határt! Bármennyire is közvetlen vagyok, és bármennyire is azt érzik a férfiak, hogy kedves vagyok, sosem jöhetnek egy ponton túl, de nem volt még olyan párom, aki ezt elhitte volna nekem. Valahogy nem bíznak bennem a férfiak. A féltékenységet viszont nagyon nehezen tolerálom – árulta a TV2 műsorvezetője, aki a Lokállal azt is megosztotta, milyen lenne számára a tökéletes randi.


– Mindig mindenki le akar nyűgözni. Nem kell! Engem a tekintet vesz le a lábamról. Legyünk csak ketten, valami teljesen átlagos helyen. Életem legjobb randija sem egy puccos étteremben, hanem egy tihanyi kőrakáson volt és telefonról hallgattuk a zenét – emlékezett a tévés, aki egészen megdöbbentő változáson ment keresztül, és a már-már védjegyévé vált vörös haját platinaszőkére festette.

– Eredetileg szőke vagyok, de hetedik osztályos koromtól trükközöm, hogy vörös legyek. Annyi változás volt mostanság az életemben: kapcsolatokat zártam le, barátságokat gondoltam át, és új, izgalmas kihívásokkal találtam szembe magam, ami a munkámat illeti. Talán ezek hozták ki a hajszín-változást is, de azért túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok a dolognak. Ez csak egy doboz hajfesték, a védjegyem sokkal inkább a személyiségem – tette hozzá Barbi, aki a Tűsarok és a Hálószobatitkok mellett egy harmadik TV2-s produkcióra is készül, és lapunknak annyit elárult: a műsorban a férfiaké lesz a főszerep.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek