EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Orosz Barbi: Nem bíznak bennem a férfiak!

Orosz Barbi fél éve éli a szinglik életét. Kapcsolataira visszatekintve a leginkább az bántja, hogy eddigi kedvesei nem bíztak benne maximálisan, pedig a hűség nála alapvető, ha szerelmes, és a féltékenykedést nehezen viseli. 

Orosz Barbi
/Fotó: Mészáros Diána

Fél éve már, hogy a dögös műsorvezető-producer, Orosz Barbara szingli lett. Volt párjával tavaly karácsony előtt szakítottak, és noha azóta randizgat, még nem találta meg a férfit, aki mellett ismét lehorgonyozhatna.


– Még mindig szingli vagyok, és egyre inkább azt érzem, hogy keresem a társam helyét az életemben, de jelenleg nemcsak a hétköznapjaim, a hétvégéim is foglaltak. Azt érzem, hogy megint egy nagy ugrás következik az életemben, de ha megismerek egy olyan férfit, aki miatt visszavennék ebből az őrült körforgásból, akkor majd megtalálom a módját, hogyan lassítsak – mondta a Lokálnak Barbi, aki azt sérelmezi legjobban, hogy eddigi párjai nem bíztak benne.

– Ha megkapom azt a bizonyos szabad teret, én azzal sosem élek vissza, és sosem lépnék át egy bizonyos határt! Bármennyire is közvetlen vagyok, és bármennyire is azt érzik a férfiak, hogy kedves vagyok, sosem jöhetnek egy ponton túl, de nem volt még olyan párom, aki ezt elhitte volna nekem. Valahogy nem bíznak bennem a férfiak. A féltékenységet viszont nagyon nehezen tolerálom – árulta a TV2 műsorvezetője, aki a Lokállal azt is megosztotta, milyen lenne számára a tökéletes randi.


– Mindig mindenki le akar nyűgözni. Nem kell! Engem a tekintet vesz le a lábamról. Legyünk csak ketten, valami teljesen átlagos helyen. Életem legjobb randija sem egy puccos étteremben, hanem egy tihanyi kőrakáson volt és telefonról hallgattuk a zenét – emlékezett a tévés, aki egészen megdöbbentő változáson ment keresztül, és a már-már védjegyévé vált vörös haját platinaszőkére festette.

– Eredetileg szőke vagyok, de hetedik osztályos koromtól trükközöm, hogy vörös legyek. Annyi változás volt mostanság az életemben: kapcsolatokat zártam le, barátságokat gondoltam át, és új, izgalmas kihívásokkal találtam szembe magam, ami a munkámat illeti. Talán ezek hozták ki a hajszín-változást is, de azért túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok a dolognak. Ez csak egy doboz hajfesték, a védjegyem sokkal inkább a személyiségem – tette hozzá Barbi, aki a Tűsarok és a Hálószobatitkok mellett egy harmadik TV2-s produkcióra is készül, és lapunknak annyit elárult: a műsorban a férfiaké lesz a főszerep.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.