2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XXIII.kerület

Összefogtak Csengéért

Jótékonysági koncertet szerveztek Sárkány Csengéért. A soroksári, mindig mosolygós, jó tanuló, tizenegy éves kislány súlyos betegséggel kell, hogy szembeszálljon.

A helyiek összefogtak, hogy egyrészt maradandó élményt nyújtsanak neki és családjának, valamint gyűjtést szervezzenek számára. A Grassalkovich Antal Általános Iskola tornatermében Mészáros Árpád Zsolt, Buch Tibor, Szegedi Dóra, Gömöri András Máté mellett a Soroksári Városi Fúvószenekar, a Schorokscharer Burschen, Jam Land és a Starlight Dance Company tánciskola tanítványai is felléptek.

Buch Tibor számára sem volt kérdés, hogy ott a helye a jótékonysági eseményen

A Starlight látványos koreográfiával készült

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.