EUR: 321,93 Ft
CHF: 281,54 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Pamela Anderson rajong Assangért

Pamela Anderson teljesen odavan a WikiLeaks szivárogtató oldal alapítójáért, Julian Assange-ért. Sokak szerint a Baywatch egykori sztárja beleszeretett a férfiba, akit gyakran meglátogat Ecuador londoni nagykövetségén. A férfi 2012 óta él ott, miután Svédországban megvádolták nemi erőszakkal.

Assange visszautasította, hogy bármilyen kihallgatásra utazzon, mert azt gondolja, hogy a svéd hatóságok kiadnák az Egyesült Államoknak az 500 ezer titkos katonai dokumentum nyilvánosságra hozataláért. Pamela persze hisz a férfi ártatlanságában, rendszeresen visz neki csomagot, leginkább vegán finomságokat és mindig feltűnően visszafogott és csinos. Korábban már azt is elárulta, hogy szexinek tartja a férfit és mindig elragadtatással beszél róla.

JULIAN ASSANGE fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.