2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Papucs és színes napszemüveg hódít idén

Feltűnő ékszerek, műanyag papucsok és régi nagy kedvencek – Lakatos Márk stylist, a VIASAT3-on futó Stíluspárbaj műsorvezetője most a Lokál olvasóinak ad divattanácsokat. Márk elárulta, idén mitől leszünk igazán trendik. 

Fülbevalók: Beyoncé


A legnépszerűbb ékszer lesz, még a Vogue magazin szerint is. A nagy méret a lényeg, ez lehet egyszerű vonalvezetésű, vagy egészen extrém dizájn is. Amit még tudni kell, hogy hódítanak a felemás darabok, úgyhogy ha van egy dekoratív fülbevalótok, tehetitek csak az egyik fületekbe, de a másikba tegyetek egy egyszerű pöttyöt, gyöngyöt, nehogy úgy tűnjön, mintha elhagytátok volna a felét.

Beyonce /Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Chokerek (nyakpánt,  tetovált hatású lánc): Jennifer Lopez


A téli feketeség helyett tavasszal a világosabb színek veszik át az uralmat a nyakpántok terén is! Csillognak, fémes színekben ragyognak vagy élénk színekben tündökölnek.

Jennifer Lopez /Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Óriási nyakláncok: Dukai Regina

A statement nyakláncok régóta hódítanak, de most a hosszú láncokon lógó, hatalmas medálok, kövek és mindenféle túlzó kreációk taroltak igazán a kifutókon. Mivel hordjátok? Modern, trükkös vonalvezetésű szettekkel.

Swarovski bemutató, ékszerek, Dukai Regina (Fotó: Máté Krisztián)

Színes szemüvegek: Palvin Barbi

A szemüvegdivatba visszatértek a ’70-es évek! Színes, hatalmas lencsék varázsolják elénk az Insta filteres világot idén tavasszal és nyáron, szinte mindenféle keretben megtaláljátok őket. Fesztiválra kötelező darab!

Műanyag papucskák: Gigi Hadid

Már nem csupán Rihanna kollekciójában találtok szőrös felsőrésszel dekorált műanyag papucsokat, egyre több márka utánozza a trendet. És ha nem is a szőrmével borított, az biztos, hogy a papucsok nagyon népszerűek lesznek idén és nem csak a strandokon. Ha szeretitek a kényelmet, ez a mánia biztos utolér benneteket is!

Gigi Hadid/Fotó: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).

  • Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt.