EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Nagykanizsa

Párnacsatára hívnak

Horváth István: Harcoljunk, küzdjünk és írjuk be a város nevét a rekordok könyvébe! (Fotó: Gergely Szilárd)

Párnacsatarekordot akarnak dönteni a KanizsaFesten. Ehhez annyi kell, hogy legalább 351 bátor tollharcos összegyűljön április utolsó szombatján az Erzsébet téren.

Összeállt a város napja köré szervezett négynapos fesztivál programja, amely április 27-én, csütörtökön a P nappal indul, majd vasárnap utcatáncfesztivállal zárul. A kettő között lesz minden, mi szem-szájnak ingere, kulturális és kulináris forgatag, óriás kötélpálya és ugrálóvár, érkezik – mások mellett – az Ocho-Macho, a Blahalouisiana, a Pál Utcai Fiúk és a Neoton Família is.


A szombat két különlegességet tartogat. Az egyik, hogy délután párnacsatára hív a KonTuRplusz Egyesület minden ifjat és aggastyánt, aki nem riad meg a szálló pihétől. Az Erzsébet téri – Thury György várkapitány korát jelzésszerűen idéző – harc célja, hogy a résztvevők rekordot döntsenek. Harcoljunk, küzdjünk és írjuk be a város nevét a rekordok könyvébe – adta ki a jelszót Horváth István elnök. A civil szervezet idén először, a város napján helyi és környékbeli előadóknak is lehetőséget biztosít a fellépésre, méghozzá a nagyszínpadon. A casting lezárult, az ítészek két-két énekest, rockzenekart és tánccsoportot, valamint egy sportklubot választottak ki. Ők 11 és 15 óra között szórakoztatják a publikumot az Erzsébet téren.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.