2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Zalaegerszeg

Pataky Attila: Nem vagyunk egyedül az univerzumban!

Pataky Attila 42 éve áll színpadon, és vallja: minden úgy volt szép, ahogy történt. Az énekes szerint mindenkinek meg kellene tanulnia, hogy a stresszt száműzze az életéből.

– Az elmúlt időszakban sokat betegeskedtél, ám most láthatóan rendben vagy testileg és lelkileg is. Mi történt?


– Abszolút jól vagyok, és nem akarok semmiből sem visszavenni. Egyszerűen másfelé kezdtem el figyelni, más dolgok váltak fontossá. A félelem, a szorongás, a kimerültség a legnagyobb gyilkos. Én nem látszatéletet élek, ha felmegyek a színpadra, odateszem magam, a maximumot fogom nyújtani Zalaegerszegen is, nem veszek vissza a hangomból. Kerülgetett a rák, voltak aranyérproblémák, volt minden. A sejtjeimet kértem, hogy segítsenek meggyógyulni, valamint összefogtunk a teremtő Istennel, és együtt összehoztuk.

– Valóban barátságban vagy az ufókkal? Hogy kerültetek kapcsolatba?


– Pár mondatban nem lehet elmondani a történetet. Az ufó szó azonosítatlan repülő tárgyat jelent, míg akikről én beszélek, földön kívüli idegen fajok. Ketté kell bontani, vannak e világi, itt élő, a kormányaink által létrehozott, eltitkolt objektumok, ufók, illetve vannak a földön kívüli fajok, lények. Ezekből nagyon sok létezik, csak ebben a naprendszerben 32-ről tudunk, látható és láthatatlan formában. Engem már nagyon régóta érdekelt, hogy honnan jöttünk, merre tartunk, mi a dolgunk, léteznek-e láthatatlan energiák. Aki kér, annak megadatik, akit érdekel valami, az hozzájuthat. Tizenkét éves koromban belém csapott egy gömbvillám, onnantól kezdve történtek velem elvitelek és különböző dolgok, simogattak már idegen lények kívül és belül. Nekem mindez csupán egy párhuzamos létezési forma, maximum két százalék, a 98 százalékom, a fő csapásirányom, az életem az Edda. Aki annyira buta, hogy azt feltételezi, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, azzal nincs miről beszélgetnem. Annak csak annyit mondok, üsse be a keresőbe ezt a nevet: Paul Hellyer, aki Kanada védelmi minisztere volt. Saját bevallása szerint már miniszter korában kapott jelentéseket földönkívüliekről, de akkor még nem volt ideje foglalkozni velük. A kanadai St. Paulban 1967-ben létrehozott ufóleszállóhely felavatására viszont már akkor sem sajnálta az időt. Őt kell meghallgatni, mit mond, nem engem, Pataky Attilát meg Kovács II-t. Aki neki sem hisz, az senkinek sem. Ilyen egyszerű.

– Hoztok új dalokat az Eddával május 19-én Zalaegerszegre?

– Persze, az elmúlt 2,5 év életem legtermékenyebb időszaka volt, több mint 46 dalt írtam, nincs prés, dőlnek a dalok! Afelől is nyugodt vagyok, hogy van kire hagynom az Edda közel 400 dalát, hiszen Gergő fiam is énekel, hasonló a hangszíne is, csak egy picit még érnie kell. Van mondanivaló, van miről írni, csak figyelni kell a világot. Mi vagyunk a rock! És igen, lesznek régi, klasszikus dalok és újak is Zalaegerszegen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.