EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb II.kerület XII.kerület

Pedagógusokat várnak a vadasparkba

A Budakeszi Vadaspark tematikus napra hívja az érdeklődő pedagógusokat április 8-án, szombaton 9 órától, hogy minden, az oktatásban részt vevő szakember első kézből győződhessen meg a vadaspark által nyújtott környezetpedagógiai szolgáltatásokról.

A nyílt napon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni április 7-ig Mészáros Orsolyánál, a meszaros.orsolya@bkvp.hu címen vagy a 06/23-451-783-as telefonszámon lehet. A programok között mosómedve-látványetetés, erdei iskolai programok ismertetése, állati jó bemutató, sakál-látványetetés és kalandparki látogatás is szerepel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.