EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,82 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb II.kerület XII.kerület

Pedagógusokat várnak a vadasparkba

A Budakeszi Vadaspark tematikus napra hívja az érdeklődő pedagógusokat április 8-án, szombaton 9 órától, hogy minden, az oktatásban részt vevő szakember első kézből győződhessen meg a vadaspark által nyújtott környezetpedagógiai szolgáltatásokról.

A nyílt napon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni április 7-ig Mészáros Orsolyánál, a [email protected] címen vagy a 06/23-451-783-as telefonszámon lehet. A programok között mosómedve-látványetetés, erdei iskolai programok ismertetése, állati jó bemutató, sakál-látványetetés és kalandparki látogatás is szerepel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.