EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XIX.kerület

Pisont szerint lassúak a magyarok

A Digi Sport Reggeli start című műsorának vendége volt Pisont István a múlt héten, aki visszatért egykori sikereinek színhelyére, a Budapest Honvédhoz.

Az nso.hu beszámolója szerint a korábbi válogatott játékos a középpályások és a támadók egyéni képzésével foglalkozik a kispestieknél. A műsorban az utánpótláskorú magyar labdarúgók képzésének legfontosabb problémáiról, feladatairól beszélt.


– Mi mindig a második, harmadik meccsen értük el az optimális sebességet, a megfelelő technikai szintet – mondta Pisont a reggeli adásban. – Technikai szinten hátrányban vagyunk, ezért nem gyorsak a magyar játékosok. A magyar játékost le kell támadni, mert nem képzett, nemzetközi szinten ez volt az általános tapasztalat. Gyorsaság, robbanékonyság, egy az egy elleni küzdelem – ezekben iszonyatosan jók a külföldiek, nekünk pedig óriásit kell változnunk. Az ehhez megfelelő ingerkörnyezetet az edzőknek meg kell teremteniük az edzéseken is. Ha ez nincs meg, akkor nem tudsz mihez alkalmazkodni.

Pisont István felgyorsítaná a kispesti fiatalokat is
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.