EUR: 322,79 Ft
CHF: 285,79 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Puzsér lemocsokmédiázta a 24.hu-t

Puzsér Róbert a Facebook oldalán fakadt ki, mocsokmédiának nevezve a 24.hu portált, mert állítása szerint a liberális portál eltávolította YouTube csatornájáról azt a videót, melyben a 24.hu riporterével beszél.

Puzsér Sztálini módszereket emleget és orwelli működésűnek hívja a liberális portál szerkesztőit, akik számára csak a rájuk jó fényt vető nyilvánosság a fontos, a többit pedig üldözik és törlik.


Kifejezetten orwelli a 24.hu szerkesztőinek működése, akik eltávolították a YouTube-csatornámról azt az interjút, amelyen riporterük sajnálatos módon szégyenül meg azon kísérletében, hogy folytassa kollégájának, a szélsőséges feminista aktivista Medvegy Gábornak az ellenem zajló karaktergyilkos hadjáratát. Medvegy és a 24.hu hazugsága szerint nőgyűlölő vagyok, és egy nőket segítő szervezeten gúnyolódom.

Nyomorúságos, hogy úgy kuncsorognak a beszélgetésért, mintha a nyilvánosság szolgálata szent küldetésük volna, amint azonban rájuk ég a hazug és aljas tartalomgyártásuk, máris a copyright-logót lobogtatják, és Sztálin elvtárs módjára retusálják ki Trockij elvtársat Lenin elvtárs mellől: az az interjú ott a Fidesz-székháznál soha meg sem történt. Úgy tűnik, a 24.hu számára csak az a nyilvánosság fontos, amely jó fényt vet rájuk – a többit üldözik és törlik. Mocsokmédia.


Szerencsétlenségükre az internet nem felejt – a felvétel más oldalakon továbbra is megtalálható. Például itt.

Cikkünk megjelenése után a 24.hu emailben reagált Puzsér Róbert vádjaira. Azt írták, hogy Puzsér állítása, mely szerint “Sztálin elvtárs módjára retusálják ki Trockij elvtársat Lenin elvtárs mellől: az az interjú ott a Fidesz-székháznál soha meg sem történt. Úgy tűnik, a 24.hu számára csak az a nyilvánosság fontos, amely jó fényt vet rájuk – a többit üldözik és törlik.” valótlan. Az igazság ezzel szemben az, hogy Puzsér Róbert engedély nélkül használta a szóban forgó felvételt Youtube-csatornáján, ezért szerzői jogok miatt kértük annak eltávolítását. Az interjú eredeti formájában, változatlanul és vágatlanul továbbra is elérhető a 24.hu Facebook-oldalán – áll a közleményben.

 

Kapcsolódó Cikkek