EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Salgótarján

Remek tavaszköszöntő eredmények

A Medalion Táncsport Egyesület több versenyen is megmérette párosai tudását az elmúlt időszakban. Két és fél hónapos felkészülésen van túl a csapat, és ez a munka tucatnyi éremhez segítette őket.

A március közepén megrendezett szentesi területi bajnokságon három 1. (Gasparin Zsombor–Molnár Virág 2x; Csala Bence Bendegúz–Salgói Nóra Mária), egy 3. (Nagy Zalán Zsolt–Torják Gerda), két 4. (Bakos Benjámin–Markó Margit Virág; Csala Bence Bendegúz–Salgói Nóra Mária) és egy 8. helyet (Nagy Zalán Zsolt–Torják Gerda) szereztek. Ugyanitt tartották a diákolimpiát is, ahol egy 3. (Bakos Benjámin–Markó Margit Virág) és egy 8. hely (Hrúz Soma Huba–Oroszki Lili) lett a mérlegük, míg a Budapest-bajnokságról egy aranyérmet (Fedelin Márk–Dudás Lili Enikő) sikerült elhozniuk. Szabadidősport kategóriában Hrúz Soma Huba és Oroszki Lili területi bajnok lett.


Fotó: Medalion Táncsport Egyesület
A Medalion Táncsport Egyesület három párosa és edzőik

Március utolsó hétvégéjén a Csala Bence–Salgói Nóra páros a Szigo Kupán versenyzett Szentlőrincen, ahol junior és ifjúsági kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott.

Múlt hétvégén Pécsen öt első, két harmadik, valamint hatodik és nyolcadik helyezéseket sikerült szerezniük a medalionosoknak. Gasparin Zsombor és Molnár Virág két arany- és egy bronzéremmel, Csala Bence és Salgói Nóra három első hellyel, Nagy Zalán Zsolt és Torják Gerda pedig egy harmadik, egy hatodik és egy nyolcadik helyezéssel lett gazdagabb.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.