2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Salgótarján

Remek tavaszköszöntő eredmények

A Medalion Táncsport Egyesület több versenyen is megmérette párosai tudását az elmúlt időszakban. Két és fél hónapos felkészülésen van túl a csapat, és ez a munka tucatnyi éremhez segítette őket.

A március közepén megrendezett szentesi területi bajnokságon három 1. (Gasparin Zsombor–Molnár Virág 2x; Csala Bence Bendegúz–Salgói Nóra Mária), egy 3. (Nagy Zalán Zsolt–Torják Gerda), két 4. (Bakos Benjámin–Markó Margit Virág; Csala Bence Bendegúz–Salgói Nóra Mária) és egy 8. helyet (Nagy Zalán Zsolt–Torják Gerda) szereztek. Ugyanitt tartották a diákolimpiát is, ahol egy 3. (Bakos Benjámin–Markó Margit Virág) és egy 8. hely (Hrúz Soma Huba–Oroszki Lili) lett a mérlegük, míg a Budapest-bajnokságról egy aranyérmet (Fedelin Márk–Dudás Lili Enikő) sikerült elhozniuk. Szabadidősport kategóriában Hrúz Soma Huba és Oroszki Lili területi bajnok lett.


Fotó: Medalion Táncsport Egyesület
A Medalion Táncsport Egyesület három párosa és edzőik

Március utolsó hétvégéjén a Csala Bence–Salgói Nóra páros a Szigo Kupán versenyzett Szentlőrincen, ahol junior és ifjúsági kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott.

Múlt hétvégén Pécsen öt első, két harmadik, valamint hatodik és nyolcadik helyezéseket sikerült szerezniük a medalionosoknak. Gasparin Zsombor és Molnár Virág két arany- és egy bronzéremmel, Csala Bence és Salgói Nóra három első hellyel, Nagy Zalán Zsolt és Torják Gerda pedig egy harmadik, egy hatodik és egy nyolcadik helyezéssel lett gazdagabb.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.