2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

Rendőrök mentettek ki egy bikát a Boden-tóból

Nem mindennapi esettel volt dolguk a vízirendőröknek a Boden-tónál Németországban: egy fiatal bikát kellett kimenteniük a hideg vízből.

Az állat az egyik tóparti faluban szökött meg az istállóból még pénteken. Gazdája és társai hiába próbálták elkapni, a bika inkább a tóba ugrott és az egyik vitorlásklub mólóitól jó száz méterre úszott.

A vízirendőrök végül a hajókötelet lasszóként használva befogták a vízben vergődő állatot, majd a fedélzetre húzták, aztán a parton átadták a gazdájának.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.