EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Rendőrök vitték ki a pizzákat a baleset után

A délnyugat-németországi baden-Württemberg rendőrei fejezték be az ételkihordást az éhes megrendelőkhöz, miután egy autós pizzafutár balesetet szenvedett szombaton kora hajnalban.

A Stuttgarttól száz kilométerre nyugatra, Gaggenau városában történt balesetet a 46 éves pizzafutár okozta, aki autójával nem adta meg az elsőbbséget egy orvosi felszereléseket szállító kocsinak.

Bár mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba juttatásuk és a helyszínelés után a rendőröknek arra is maradt energiájuk, hogy kimentsék a megrendelt ételt az összetört pizzaszállító autóból.

“A pizzák még forróak voltak, s a rendőrök közel voltak ahhoz a helyhez, ahová el kellett volna jutniuk, úgyhogy elvégeztük a kiszállítást” – mondta el a rendőrség egyik szóvivője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.