EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Robbanás Zuglóban!

Egy ember könnyű égési sérüléseket szenvedett, amikor az egyik zuglói társasházban robbanás történt.

Kisebb robbanás volt egy társasház egyik lakásában a XIV. kerületi Angol utcában – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Kiderült, az érintett és a szomszéd lakást elválasztó közfal tartószilárdsága gyengült, ezért statikust kértek. Információk szerint egy ember könnyű égési sérüléseket szenvedett. A gázszolgáltató szakemberei is a helyszínen tartózkodnak, akik a tűzoltókkal való egyeztetés során megállapították, hogy a lakásban munkálatokat végeztek és a munkavégzés közben használt flakonok kiáramló hajtógáza okozott kisebb robbanást.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.