2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb Érd

Rock and roll korhatár nélkül

Csaknem pontosan tíz éve, 2007-ben alakult meg Érden a Masters SE, elsősorban az akrobatikus rock and roll és a sporttánc népszerűsítésére.

Fotó: www.mastersse.hu

Az eltelt évek során az egyesület versenyzői számos kiemelkedő eredményt értek el, a sikerek között találhatók világbajnoki, Európa-bajnoki, magyar bajnoki címek és világkupa-győzelmek is. Bár a 2017-es versenyszezon még csak most kezdődött, a Masters SE táncosai máris több területi aranyéremmel és országos dobogós hellyel gazdagodtak. Nemcsak a versenyzők, hanem a kezdő és haladó táncosok is megmérettetésre készülnek: május 14-én a Masters Sportegyesület házi bajnokságot rendez az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban. Ezen a versenyen a ovis táncosoktól a felnőtt hobbi rock and rollosokig mindenki megmutathatja tánctudását.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.