2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb Érd

Rock and roll korhatár nélkül

Csaknem pontosan tíz éve, 2007-ben alakult meg Érden a Masters SE, elsősorban az akrobatikus rock and roll és a sporttánc népszerűsítésére.

Fotó: www.mastersse.hu

Az eltelt évek során az egyesület versenyzői számos kiemelkedő eredményt értek el, a sikerek között találhatók világbajnoki, Európa-bajnoki, magyar bajnoki címek és világkupa-győzelmek is. Bár a 2017-es versenyszezon még csak most kezdődött, a Masters SE táncosai máris több területi aranyéremmel és országos dobogós hellyel gazdagodtak. Nemcsak a versenyzők, hanem a kezdő és haladó táncosok is megmérettetésre készülnek: május 14-én a Masters Sportegyesület házi bajnokságot rendez az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban. Ezen a versenyen a ovis táncosoktól a felnőtt hobbi rock and rollosokig mindenki megmutathatja tánctudását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.