EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Belföld

Rugdosás és kurvázás Józsefvárosban

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Dopeman csapata és a liberálisok független jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájának vitájában. A rugdosódásba torkolló balhé után most megszólalt az a nő, akit Erőss Gábor szerinte „rózsadombi kurvának” nevezett. Erőss ezt tagadja.

Józsefvárosban április 23-án időközi választások lesznek, amelyen függetlenként indul az MSZP által támogatott  Dopeman és a liberálisok független jelöltjeként Bolba Márta is. Szombaton volt egy hete, hogy tettlegességig, rugdosódásig fajult egy vita Dopeman MSZP-s aktivistái és Erőss Gábor között. Ő a Párbeszéd józsefvárosi önkormányzati képviselője és Bolba egyik támogatója.


Pityinger László – Dopeman /Fotó: Kovács Tamás

A minap újabb részletek derültek ki a rugdosódásig fajult vitáról. Az Echo TV szerint ugyanis Bolba Márta embere női mivoltában sértegette Király Lajosnét, Dopeman kampánystábjának egyik tagját.

– Egyedül élek, betegen a nyomorban. Ezt érem meg 63 éves koromra, hogy engemet egy ilyen szar nyikhaj rózsadombi kurvának mond. Felháborító! – mondta az Echo TV-nek Király Lajosné.


Korábban Erőss Gábor arra a kérdésünkre, hogy tett-e rendőrségi feljelentést azért, mert állítása szerint Dopeman aktivistáinak egyike megrúgta, a képviselő annyit mondott: mivel nem sérültem meg és nekem nem az MSZP-vel kell harcolnom, még gondolkodom rajta.

Forrás: Facebook

Most ismét megszólaltattuk Erős Gábort, aki szerint Király Lajosné nem mond igazat. A feljelentésről szólva pedig a következőket mondta.

– Elmentem a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, hogy megkérdezzem, a térfigyelő kamera rögzítette-e a rúgást. Kiderült, hogy nem, mivel pásztázó üzemmódban működött. Ha sikerül visszaállítani a fényképezőgépemben a kitörölt fájlt, feljelentést teszek, egyébként nem, mert nincs bizonyítékom.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek