EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 17., szombat
Donát

Extra

Sarka Kata fölöslegesen készült, Hajdú másodszor sem ment el a tárgyalásra

Továbbra sem tudni, mikor tesz pontot házasságuk végére Sarka Kata és Hajdú Péter. A pár ugyanis második alkalommal sem tudta kimondani: nem békülnek és végleg vége van kapcsolatuknak. Hajdú Péter nem jelent meg a bíróságon.

Fotó: Cser Dániel

A teljes hazai sajtó jelen volt Sarka Kata és férje másodjára kitűzött bontóperén, csupán egy személy hiányzott, maga Hajdú Péter, aki korábban kezdeményezte válásukat. Sarka Kata és ügyvédje a kitűzött időpont előtt tíz perccel, egy hatalmas autóval érkezett a bíróságra.


A Magyarország Szépe háziasszonya talpig feketében jelent meg, arcáról magabiztosság és elszántság sugárzott. Fél óra várakozás után a bíróság úgy döntött, nem húzza tovább az időt, Péter távolléte miatt ismét semmissé nyilvánították a válókereset. Az ítélet után Kata nem kívánt nyilatkozni, sietve távozott.

– Hónapok telhetnek el anélkül, hogy a pár elválna, hiszen a második keresetet azzal, hogy sem a felperes, sem az ő jogi képviselője nem jelent meg, semmisnek tekinti a bíróság – mondta a Lokál által megkeresett jogász, aki hozzátette, hogy a nyári ítélkezési szünet miatt az is előfordulhat, hogy csak ősszel tud elválni a pár.


Az anyagiakban megegyeztek

A Blikk információi szerint Sarka Kata és Hajdú Péter a gyerektartással kapcsolatban és a kicsik elhelyezéséről már korábban megegyezett. A lap úgy tudja, hogy Hajdú kéthetente, szombaton és vasárnap láthatja majd Noncsit és Dávidkát, utánuk pedig fejenként 75 ezer forintot fog fizetni, ami összesen havi 150 ezer forint gyerektartást jelent.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.