2017. november 05., vasárnap
Imre

Extra

Sarka Kata fölöslegesen készült, Hajdú másodszor sem ment el a tárgyalásra

Továbbra sem tudni, mikor tesz pontot házasságuk végére Sarka Kata és Hajdú Péter. A pár ugyanis második alkalommal sem tudta kimondani: nem békülnek és végleg vége van kapcsolatuknak. Hajdú Péter nem jelent meg a bíróságon.

Fotó: Cser Dániel

A teljes hazai sajtó jelen volt Sarka Kata és férje másodjára kitűzött bontóperén, csupán egy személy hiányzott, maga Hajdú Péter, aki korábban kezdeményezte válásukat. Sarka Kata és ügyvédje a kitűzött időpont előtt tíz perccel, egy hatalmas autóval érkezett a bíróságra.


A Magyarország Szépe háziasszonya talpig feketében jelent meg, arcáról magabiztosság és elszántság sugárzott. Fél óra várakozás után a bíróság úgy döntött, nem húzza tovább az időt, Péter távolléte miatt ismét semmissé nyilvánították a válókereset. Az ítélet után Kata nem kívánt nyilatkozni, sietve távozott.

– Hónapok telhetnek el anélkül, hogy a pár elválna, hiszen a második keresetet azzal, hogy sem a felperes, sem az ő jogi képviselője nem jelent meg, semmisnek tekinti a bíróság – mondta a Lokál által megkeresett jogász, aki hozzátette, hogy a nyári ítélkezési szünet miatt az is előfordulhat, hogy csak ősszel tud elválni a pár.


Az anyagiakban megegyeztek

A Blikk információi szerint Sarka Kata és Hajdú Péter a gyerektartással kapcsolatban és a kicsik elhelyezéséről már korábban megegyezett. A lap úgy tudja, hogy Hajdú kéthetente, szombaton és vasárnap láthatja majd Noncsit és Dávidkát, utánuk pedig fejenként 75 ezer forintot fog fizetni, ami összesen havi 150 ezer forint gyerektartást jelent.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • A Netflix megszakította kapcsolatait Kevin Spaceyvel

  A Netflix megszakította kapcsolatait Kevin Spaceyvel

  A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

 • Az 5 legjobb filmzene James Newton Howard-tól

  Az 5 legjobb filmzene James Newton Howard-tól

  Nagyszabású koncertet ad vasárnap este a Papp László Sportarénában James Newton Howard. A nyolcszoros Oscar-díjas, Grammy-és Emmy-díjas amerikai zeneszerző több mint 30 éves pályafutásának legjobb darabjaival tisztelgünk a nívós esemény előtt.

 • Újabb vádak Harvey Weinstein, Kevin Spacey és Dustin Hoffman ellen

  Újabb vádak Harvey Weinstein, Kevin Spacey és Dustin Hoffman ellen

  A Los Angeles-i és a New York-i rendőrség újabb napvilágra került szexuális zaklatási ügyek miatt indított vizsgálatot Harvey Weinstein amerikai producer ellen, Kevin Spacy amerikai színészt a Kártyavár című sorozat stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja vádolta szexuális zaklatással, ugyanezt állította Dustin Hoffmanról egy újabb amerikai írónő.