EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Sopron

Séták itt-ott

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ebben az évben is elindítja ingyenes sétáit májustól szeptemberig, de idén a Tourinformmal karöltve kibővítik a programot. Május 3-tól szeptember 30-ig minden szerdán és vasárnap belvárosi séta indul a Tűztorony elől, szombatonként pedig erdei túrát szerveznek a Hotel Lövér buszmegállójából.

Ezek a programok ingyenesek, minimumlétszám és előzetes bejelentkezés nem szükséges.
A tematikus séták a húsvéti hosszú hétvégén kezdődtek, a legközelebbi pedig a május 1-jei hétvégén lesz. A Tourinform iroda elé várják az érdeklődőket, és itt már előzetesen kell jelentkezni.

Fotó: Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.