2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Sokan csapják a szelet BB Évinek

Több mint tíz éve, hogy a kaposvári pszichiátria zárt osztályán kezelik az egykori Big Brother-nyertest, BB Évit, aki úgy tűnik, mára jobban van, és bár jól érzi magát a kórházban, nagyon várja, hogy az orvosok végre gyógyultnak nyilvánítsák.

Ahogy azt a Lokál korábban megírta, a szerelem is rátalált a pszichiátria falai között Évire, aki azóta már szakított akkori párjával, de egyáltalán nem csügged, sőt a Ripostnak elárulta: sokan csapják neki a szelet.

– Most csak futó kalandjaim vannak, rövidebb kapcsolataim. Sok az udvarló – mondta Évi, aki leginkább akkor ismerkedik, amikor időnként hazaengedik a kórházból.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.