EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Sokan csapják a szelet BB Évinek

Több mint tíz éve, hogy a kaposvári pszichiátria zárt osztályán kezelik az egykori Big Brother-nyertest, BB Évit, aki úgy tűnik, mára jobban van, és bár jól érzi magát a kórházban, nagyon várja, hogy az orvosok végre gyógyultnak nyilvánítsák.

Ahogy azt a Lokál korábban megírta, a szerelem is rátalált a pszichiátria falai között Évire, aki azóta már szakított akkori párjával, de egyáltalán nem csügged, sőt a Ripostnak elárulta: sokan csapják neki a szelet.

– Most csak futó kalandjaim vannak, rövidebb kapcsolataim. Sok az udvarló – mondta Évi, aki leginkább akkor ismerkedik, amikor időnként hazaengedik a kórházból.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.