EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Sopron

Sopronba jön a Paramore!

Egyre nagyobb a VOLT-láz Sopronban, ami nem meglepő, hiszen még mindig sikerült nagy nevet bejelenteniük a szervezőknek az eddig ismertetett világsztárok mellett. A 25. jubileumi fesztiválon úgynevezett headlinerként lép színpadra a Paramore!

A tizenéves alapítók valószínűleg nem gondolták, hogy mekkora karriert futnak majd be. A zenészek 2004-es indulásuk óta bezsebeltek egy Grammy-díjat, négy nagy sikerű lemezzel és sokmilliós rajongótáborral büszkélkedhetnek. Hayley Williams énekesnő és társai jó érzékkel alakították ki sajátos rockstílusukat, amely néhol punkos, néhol melankolikus, de mindig dallamos és slágeres.


Fotó: VOLT Sajtó / Mudra László

A banda sikeréhez nagyban hozzájárult a 2008-as Twilight-film, amelynek soundtrackjén két dallal is közreműködött, a Decode ráadásul egy Grammy-jelölést is begyűjtött. Idehaza rajongók tízezrei évek óta várják a pillanatot, hogy találkozzanak kedvencükkel. Június 30-án a Telekom VOLT Fesztivál vendége a Paramore!
Kevesebb mint 10 héttel a kapunyitás előtt ezzel teljes a jubileumi VOLT nemzetközi programjainak kínálata. A Paramore napján többek között a Pendulum élő koncertjén vehetnek részt a VOLT-ra ellátogatók, de a minden igényt kielégítő kínálatban az Imagine Dragonsszal, Ellie Gouldinggal, Martin Garrixszel, Fatboy Slimmel, a Years & Yearsszel és Jess Glynne-nel is találkozhatunk a közel 200 fellépőt felvonultató eseményen, amelyre idén százötvenezernél is több vendéget várnak Sopronba. A legnagyobb érdeklődés a Linkin Park nyitó napi, első magyarországi koncertjét kíséri, mára biztosra vehető, hogy erre a napra heteken belül minden jegy elfogy.

25. Telekom VOLT Fesztivál
Sopron, Lővér Kemping
Június 26.–július 1.

Fotó: VOLT Sajtó / Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.