2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Soros akarata: Ju­hász és Gu­lyás szét­bont­ják a ke­rí­tést Rösz­ké­nél

Nem­zet­közi szél­ső­ba­los po­li­ti­kai ro­ham­osz­ta­gok se­gít­sé­gét is igénybe ve­szik, Ma­gyar­or­szá­got akar­ják le­já­ratni – írja a Ripost.

Mint ismert, hús­vét­kor néhány száz fős csoport, nemzetközi szélsőbalos ultrák élén Juhász Péter és a garázdaság miatt elítélt Gulyás Márton  a röszkei határra ment, ami nagy valószínűséggel a most tervezett akció főpróbája volt. Mindezt a Soros György által finanszírozott MigSZolg szervezte és koordinálta. Már akkor kiderült, hogy a résztvevőket ők szállították, buszokon.


Most a Ripost információi szerint a demonstráció egy későbbi, a kerítést megbontani akaró agresszív nemzetközi akció főpróbája volt.

A provokációi igazi célja nyilvánvalóan az, hogy kiváltsák a határon dolgozó rendőrök és katonák ellenállását. Például könnygáz bevetését. Aztán az erőteljes fellépésről szóló felvételek bejárhatják a világsajtót: „Így védik a gonosz magyarok a kerítést!” címmel” – írja a lap.

Az erőszakos kerítésbontást tehát egy hírhedt szélsőbalos, agresszív nemzetközi politikai alakulatra az ANTIFA-ra bízzák, akik már nem egy nyugat-európai tüntetést fullasztottak erőszakba, törtek-zúztak, autókat gyújtottak fel – olvasható a Ripost cikkében.

Kapcsolódó Cikkek