2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Soros Botkával, Simicska Vonával bábozik – Fotók!

Egy hónapig tartó országos plakátkampányba kezd a Fidelitas. A „Milliárdosok emberei” címet viselő óriási falragaszokon Soros György az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, Botka Lászlót rángatja dróton, míg Simicska Lajos a Jobbik elnökét, Vona Gábort mozgatja marionettbábuként.

Sajtótájékoztatón leplezte le tegnap a Fidelitas a budapesti Erzsébet téren azt az óriásplakátot, amely hamarosan megjelenik az ország közterületein.

– Gombamód szaporodnak mostanában azok az ellenzéki politikusok, akiket dróton rángatnak a milliárdosok. Ez nagyon nem oké – mondta Böröcz László, a Fidelitas elnöke, aki hozzátette: – Nem szeretnénk, ha egyes pártok tevékenysége egy ócska bábjáték szintjére süllyedne, ezért a Fidelitas figyelemfelhívó plakátkampányt indít a következő napokban. Egy kicsit meg fogjuk cincálni a milliárdosok bajszát. Megnevezzük őket és kézzel rángatott bábjaikat is.

 A Fidelitas elnöke azt is elmondta, az egy hónapig tartó országos plakátkampányban szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája.

 

– Több mint kétezer plakátot helyezünk ki, ehhez a támogatást a Fidesz országos elnökségétől kértük és kapjuk. A Fidesz költségvetéséből, átlátható módon, nem pedig egy milliárdostól, ahogy azt a Jobbik teszi. Itt az ideje, hogy a milliárdosok napfényre kerüljenek – mondta Böröcz László.

Kapcsolódó Cikkek