EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Soros mindent bevetett, mégsem jöttek tömegével a tüntetők

Soros György mindent megpróbált, bu­szo­kat szer­ve­zett, re­pü­lő­je­gye­ket osz­tott, de hiába, a tömeg elmaradt, kevesebben voltak a vártnál.

A milliárdos üzletember minden követ megmozgatott, hogy minél többen jöjjenek a budapesti tüntetésre, azonban a nagy tömeg elmaradt. A balliberális oldalak arról számoltak be, hogy milyen sokan vannak a vasárnapi, Soros-egyetem melletti tüntetésen, ám a szervezők sokkal több emberre számítottak – írja a Ripost.


A portál szerint Soros szervezkedésével egyetemben aktivisták százai segédkeztek abban, hogy minél többen jelenjenek meg. Buszok tucatjai szedték össze a szimpatizánsokat, Facebook-üzenetek, kör-emailek sokasága hívta fel a figyelmet a bulira, sőt azokban a közép-kelet-európai nagyvárosokban, ahol Soros szervezetei jelen vannak ingyen repülőjegyeket is osztogattak.

Ám mindez kudarcba fulladt. A befektetett energiához képest egyértelmű csalódás az összegyűltek létszáma, nagyon messze van az elvárttól. Ennél még Pukli István hívó szavára, a kockás inges tanártüntetésen is többen jelentek meg.

A kudarcot a szervezők sem tudták leplezni, a Ripost szerint egymás között ők is hangot adtak csalódottságuknak.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a vasárnapi tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek “gründolták”, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt. A milliárdos üzletember szervezeti mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy “a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék”. Németh úgy vélte: “nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.