EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Belföld

Soros saját kül­földi em­be­reit ül­tette a 444.hu igaz­ga­tó­ságába

Aki át­bön­gé­szi a cég­nyil­ván­tar­tást, annak hamar feltűnhet, hogy Soros több embert is kül­dött a 444.hu-s fiúk nya­kára. A pénz jól jön, így nincs mese, kézi irányításra kapcsoltak a hírportálnál – írja a Ripost. 

Soros György meg sem próbálta elfedni a lényeget, közvetlenül a saját megbízható kádereit ültette a 444.hu-t üzemeltető cég vezetőségébe. Nem magyarokat, hanem másutt már kipróbált külföldi állampolgárokat. Régi Soros-funkcionáriusokat, elsősorban az Open Society vagyis a Nyitott Társadalom alapítvány már bizonyított, megbízható vezetői közül, nyilvánvalóan azért, hogy a hozzá közel állók révén valódi kontrollt gyakorolhasson.

Új Péterék nyakába, – a pénzügyi támogatásért cserébe – elsőként Maria Nemcovát az Open Society korábbi prágai programigazgatóját ültették. A Soros által kirendelt új munkatárs a 444.hu, illetve a kiadó cég a Magyar Jeti Zrt. igazgatótanácsába is beült, sőt megalázó módon be kellett venni még az aláírási jog gyakorlásába is.

Maria Nemcova egyébként nem akárki a Soros-birodalomban. Az egyik kegyeltnek számít, ő  a  39 másik országban is szorgoskodó Médiafejlesztési Beruházási Alap (Media Development Investment Fund (MDIF),ügyvezető igazgatója. A világon már több országban hozott létre Soros inspirálta médiavállalkozásokat.

Nem csoda, hogy a 444.hu több, mint egy hete szinte kizárólag a Soros-egyetem ürügyén kirobbantott demonstrációkról közöl gyújtó hangú, valóságos riadót fújni igyekvő cikkeket.

Kétségbeesetten próbálják tüzelni a harci lelkesedést, szinte gyerekes módon abban reménykedve, hogy a tüntetések valamiféle kormánybuktató nagy „arab tavasszá” lesznek képesek összeállni.  Alpári hangnemben, obszcén kifejezések használatától sem visszariadva teljes gőzzel igyekeznek bárkit lejáratni, aki nincs egy véleményen velük. Szarkupac és takony, ezek a jellemző kifejezések, jól kifundált lejárató-gépezetet próbálnak üzemben tartani. Szinte már mániákusan, mindenféle elemi szakmai normát félretéve ütik-rúgják a másképp gondolkodókat.

Soros egyébként duplán is bebiztosította magát a 444.hu irányítását illetően. Marie Nemcova mellett a biztonság kedvéért egy másik külföldi médiaellenőrt is beültetett az igazgatótanácsba.

A dúsgazdag üzletembernek köszönhetően Valer Kot is aláírásra jogosult irányító, vezető tisztviselő lett a 444 igazgatótanácsában. Megbízható személyként tekintenek rá, ugyanis ő vezeti Soros György médiafejlesztési alapjának internetes tanácsadó részlegét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros 2015-ben vázolta fel tervét

  Soros 2015-ben vázolta fel tervét

  Soros György milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Jól áll a balatoni uniós források lehívása

  Jól áll a balatoni uniós források lehívása

  A Balaton-régió fejlesztéseire a jelenlegi uniós ciklusban fordítandó, kormányhatározatban nevesített 250 milliárd forintnyi uniós forrásnál várhatóan több pénzt sikerül szereznie az üdülőövezetnek a jó pályázatoknak köszönhetően – derült ki a már elbírált pályázatokat, szerződéskötéseket és már kiutalt támogatásokat összesítő tárcák, szervezetek beszámolóiból a Balatoni Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki ülésén Siófokon.

 • Halálra égett egy ember Tatán

  Halálra égett egy ember Tatán

  Belehalt égési sérüléseibe egy idős nő Tatán péntek délután – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).