2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Veszprém

Spártai megmérettetés a Séd-völgyben

Embert próbáló feladatok várták azokat, akik részt vettek a veszprémi Spartan Race versenyen április 1-jén. A nyolcezer jelentkezőt 7 és 17 óra között 15-30 percenként, 250 fős csoportokban rajtoltatták a Betekints-völgyben.

A verseny rangját nemcsak a résztvevők száma jelzi, hanem az is, hogy rengetegen látogattak ki a Séd-patak partjára szurkolni. Szombaton jótékonysági futamot is indítottak, amelynek bevételével a szervezők a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt támogatták.

Fotó: Domján Attila

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.