EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb Veszprém

Spártai megmérettetés a Séd-völgyben

Embert próbáló feladatok várták azokat, akik részt vettek a veszprémi Spartan Race versenyen április 1-jén. A nyolcezer jelentkezőt 7 és 17 óra között 15-30 percenként, 250 fős csoportokban rajtoltatták a Betekints-völgyben.

A verseny rangját nemcsak a résztvevők száma jelzi, hanem az is, hogy rengetegen látogattak ki a Séd-patak partjára szurkolni. Szombaton jótékonysági futamot is indítottak, amelynek bevételével a szervezők a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt támogatták.

Fotó: Domján Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.