EUR: 323,35 Ft
CHF: 276,21 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb XIII.kerület

Sportoljon ingyen a kerületben!

Idén ismét meghirdette a kerületi önkormányzat a Nyitott Hétvége sportprogramsorozatát, aminek köszönhetően egészen decemberig minden hétvégén hat kerületi sportlétesítményben ingyen lehet sportolni.

Mint azt lapunk megtudta, a sportprogramokat az Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesületet koordinálja, ám az önkormányzat anyagi támogatásának köszönhetően a kerületi lakosoknak az összes program ingyenes. Ugyanakkor fontos, hogy azokat csak XIII. kerületi lakosok vehetik igénybe, és sok esetben előjelentkezés is szükséges. Előnyt jelent, ha rendelkezünk Angyalföld-kártyával.


Az Új palotai úti Sporttelepen zumba órán vehettek részt az érdeklődők (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az biztos, hogy minden szombaton 9 és 13 óra között ingyenesen látogatható a Kresz Géza utca 24. szám alatti Red Gym konditerem, míg vasárnaponként hasonló időszakban a Pannónia utca 2. szám alatt található Atlantisz Gym konditerembe mehetnek az érdeklődők. Emellett minden szombaton bowling-, zumba-, bocsa- és sakkoktatás mellett lehet majd focizni az Új Palotai úti sporttelepen, míg minden második szombat délelőtt a kosárlabda szerelmeseit várják a Vizafogó Általános Iskolában. A kosárlabdázás mellett focizni és röplabdázni lehet, szintén minden második szombaton, a Csata utcai sportcsarnokban és a Fiastyúk utcai Általános iskolában.

A programok korhatár nélkül látogathatók (Fotó: Keresztesi Balázs)

Mivel a programok kínálata folyamatosan bővül, az aktualitásokról minden további információ megtalálható a XIII. Kerület Nyitott Hétvége Facebook-oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.