2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb XIII.kerület

Sportoljon ingyen a kerületben!

Idén ismét meghirdette a kerületi önkormányzat a Nyitott Hétvége sportprogramsorozatát, aminek köszönhetően egészen decemberig minden hétvégén hat kerületi sportlétesítményben ingyen lehet sportolni.

Mint azt lapunk megtudta, a sportprogramokat az Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesületet koordinálja, ám az önkormányzat anyagi támogatásának köszönhetően a kerületi lakosoknak az összes program ingyenes. Ugyanakkor fontos, hogy azokat csak XIII. kerületi lakosok vehetik igénybe, és sok esetben előjelentkezés is szükséges. Előnyt jelent, ha rendelkezünk Angyalföld-kártyával.


Az Új palotai úti Sporttelepen zumba órán vehettek részt az érdeklődők (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az biztos, hogy minden szombaton 9 és 13 óra között ingyenesen látogatható a Kresz Géza utca 24. szám alatti Red Gym konditerem, míg vasárnaponként hasonló időszakban a Pannónia utca 2. szám alatt található Atlantisz Gym konditerembe mehetnek az érdeklődők. Emellett minden szombaton bowling-, zumba-, bocsa- és sakkoktatás mellett lehet majd focizni az Új Palotai úti sporttelepen, míg minden második szombat délelőtt a kosárlabda szerelmeseit várják a Vizafogó Általános Iskolában. A kosárlabdázás mellett focizni és röplabdázni lehet, szintén minden második szombaton, a Csata utcai sportcsarnokban és a Fiastyúk utcai Általános iskolában.

A programok korhatár nélkül látogathatók (Fotó: Keresztesi Balázs)

Mivel a programok kínálata folyamatosan bővül, az aktualitásokról minden további információ megtalálható a XIII. Kerület Nyitott Hétvége Facebook-oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.