EUR: 322,18 Ft
CHF: 285,51 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb X.kerület

Sportszerű fradisták kerestetnek

Az FTC Fradi Fair Play Bizottságot alapít, amely évente 2-2 kategóriában adhat ki Fradi Fair Play díjakat és okleveleket.

A klub hármas jelszavának (erkölcs, erő, egyetértés) szellemében az FTC állandó bizottságként létrehozza a Fradi Fair Play Bizottságot. Célja, hogy felfedezze és elismerje az FTC azon tagjait, szimpatizánsait, akik munkásságukkal, életvitelükkel, cselekedeteikkel példaként szolgálhatnak a közösség, a magyar emberek számára.


Azokat keresik, akik megfelelnek a klub gondolatiságával (Fotó: Máté Krisztián)

 

A kilenctagú bizottság két-két kategóriában ítélheti oda a Fradi Fair Play díjakat és okleveleket. Az Igazi Zöld-Fehér Hős kategóriában a Fair Play Cselekedet díja adható bármely zöld-fehér szurkolónak, sportolónak, sportvezetőnek vagy FTC-munkavállalónak. A Sport Szolgálata oklevél adható jelenlegi Fradi-sportolónak, -sportvezetőnek, -edzőnek, míg az Életmű Fair Play díj korábbi Fradi-sportolónak, -sportvezetőnek, edzőnek adható. A Fradi Szív kategóriában Nemes Cselekedet oklevelek adhatók olyan magánszemélyeknek, akik a klub számára fontos társadalmi ügyben nem anyagi módon támogatták az FTC törekvéseit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.