2018. július 16., hétfő
Valter

Sport

Szabics Imre a Graz legendája lesz

Szabics Imre máris halhatatlan lett, Grazban beválasztották a helyi Sturm labdarúgóklub legendái közé.

Az indoklás szerint a négy éve visszavonult 36 éves játékos pályafutása során öregbítette a 108 éves egyesület hírnevét. Szabicsot – aki jelenleg a Sturm pályaedzője – május 10-én várják a patinás osztrák klub közgyűlésére, ahol hivatalosan is bekerül az elit társaságba. A magyar válogatott támadó 1999 és 2003, valamint 2010 és 2013 között szerepelt az osztrák együttesben, amellyel 2011-ben bajnokságot nyert, valamint játszott a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Franciaország a futball trónján

  Franciaország a futball trónján

  Előzetesen minden adott volt ahhoz, hogy a moszkvai Luzsnyiki Stadion 78 ezer szurkolója méltóképpen ünnepelhesse meg a futball és az egész sportvilág legfontosabb eseményét, a labdarúgó-világbajnokság döntőjét.

 • Másodszor világbajnok Franciaország!

  Másodszor világbajnok Franciaország!

  Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot.

 • Sokkal több a horvát szurkoló Moszkvában

  Sokkal több a horvát szurkoló Moszkvában

  Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét megelőző szombat éjszaka a horvát szurkolók hatalmas többségben voltak a rivális francia drukkerekkel szemben Moszkva belvárosában.