2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Szakadékba zuhant egy autóbusz, sokan meghaltak – Videó!

Legalább 24-en meghaltak, miután szakadékba zuhant egy autóbusz kedden a Fülöp-szigetek déli részén – közölte a helyi rendőrség.

A baleset Nueva Ecija tartományban történt, egy Capitantalan nevű kis faluban, amely a fővárostól, Manilától mintegy 150 kilométerre északra fekszik.

Robert de Guzman helyi rendőrségi tisztviselő a sajtónak elmondta, a járókelők látták, ahogy a jármű gyorsítás közben belehajtott a mintegy 100 méter mély szakadékba.

“Az első jelentések szerint mintegy 40-en voltak a buszon” – mondta Guzman egy helyi rádióadónak. “A sérülteket a közeli kórházba szállították” – tette hozzá.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Pusztító Florence

    A nap képe: Pusztító Florence

    Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

  • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.