EUR: 305,11 Ft
CHF: 275,07 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Szakadékba zuhant egy autóbusz, sokan meghaltak – Videó!

Legalább 24-en meghaltak, miután szakadékba zuhant egy autóbusz kedden a Fülöp-szigetek déli részén – közölte a helyi rendőrség.

A baleset Nueva Ecija tartományban történt, egy Capitantalan nevű kis faluban, amely a fővárostól, Manilától mintegy 150 kilométerre északra fekszik.

Robert de Guzman helyi rendőrségi tisztviselő a sajtónak elmondta, a járókelők látták, ahogy a jármű gyorsítás közben belehajtott a mintegy 100 méter mély szakadékba.

“Az első jelentések szerint mintegy 40-en voltak a buszon” – mondta Guzman egy helyi rádióadónak. “A sérülteket a közeli kórházba szállították” – tette hozzá.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vízisízés közben rakta ki a Rubik-kockát – Videó!

    Vízisízés közben rakta ki a Rubik-kockát – Videó!

    A Rubik Ernő nevéhez fűzhető ügyességi játék a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon. Joey Fratelli imádja a logikai játékot, ezért úgy döntött, hogy nem időre szerette volna kirakni a mágikus kockát úgy, ahogy sokan mások, hanem inkább a körülményeken nehezített.

  • Nemi erőszakra buzdítottak a muszlim iskolában

    Nemi erőszakra buzdítottak a muszlim iskolában

    Megbukott a muszlim gyermekek számára alapított Al-Hidzsrá iskola az angliai Birminghamben, a tanintézet ellenőrzésekor nemi erőszakra felhívó tankönyveket és elképzelhetetlenül alacsony oktatási színvonalat találtak az ellenőrök, ezért az állami kezelésbe kerülhet Nagy-Britannia összes hasonló tanintézete.