2018. december 10., hétfő
Judit

Életmód

Szálloda a daruban – Fotók!

Hollandiában akár bungee jumpinggal is leugorhatunk a szállodának átalakított kikötői daruból. Az amszterdami Faralda Crane Hotel igazi luxusszálló a magasban.

Bár a közösségi tér kicsi, de valamennyi lakosztály fel van szerelve  kávégéppel, minikonyhával és minibárral, fogmosás közben pedig elképesztő magasságból lehet megcsodálni a várost a lőrésszerű ablakokon át. A csodás panorámát a lakosztályokból hatalmas üvegfalakon keresztül lehet szemlélni, az éjszakák pedig szó szerint rázósak itt, hiszen a daru mozog a szélben.


Kapcsolódó Cikkek

  • Hámlasztással a téli hideg ellen

    Hámlasztással a téli hideg ellen

    Télen arcbőrünk sokkal nagyobb törődés igényel az év többi évszakához képest az időjárás viszontagságai miatt. A bőr elhanyagolása száraz, kipirosodó, mi több viszkető, égő érzést kelthet az arcunkon, ezért fontos, hogy mindig használjuk az ilyenkor szükséges kozmetikumokat és megfelelő mennyiségű vitamint vigyünk be a szervezetünkbe.

  • 10 ok, amiért Madridot télen is látni kell

    10 ok, amiért Madridot télen is látni kell

    Ki mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról.