EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,59 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy ember Budapesten

Szén-monoxidtól lett rosszul egy ember Budapest hatodik kerületében, egy Szinyei Merse utcai ház földszinti lakásában pénteken este.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a belvárosi hivatásos tűzoltók műszere igazolta a szén-monoxid-érzékelő jelzését, mert a mérgező gáz jelenlétét még a szellőztetés után is ki lehetett mutatni. A helyszínre kérték a gázművek szakembereit is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.