EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,12 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Szeretőjéről faggatták a bíróságon Kulcsárt

Sírva távozott bírósági meghallgatásáról az a fiatal nő, akit még fiatalkorúként hoztak hírbe Kulcsár Gergellyel, a Jobbik országgyűlési képviselőjével. A fiatal nőt most azért citálták a törvényszék elé, mert a Jobbik beperelte Dömötör Csaba államtitkárt, aki az országgyűlésben tette szóvá a jobbikos fiatalkorúval folytatott állítólagos viszonyát.

A Jobbik azért indított személyiségi jogsértés miatt pert Dömötör Csaba ellen, mert a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár parlamenti felszólalásában szóba hozta azt a korábban pletykaként terjedő hírt, miszerint Kulcsár Gergely, a Jobbik debreceni országgyűlési képviselője, ötgyermekes családapa évekkel korábban egy akkor mindössze tizenhat és fél éves lánnyal tartott fenn kapcsolatot. Az esetet a Ripost szellőztette meg először.


Az ügy első, márciusi tárgyalásán több tanú, köztük a Jobbik egykori ügyvédje is megerősítette: Kulcsár maga beszélt nekik arról, hogy házassági válságának okozója egy tinédzser, aki lapunk információi szerint ráadásul a Jobbik ifjúsági tagozatának tagja volt ez idő alatt, vagyis közvetve állhatott a helyi képviselő, Kulcsár befolyása alatt.

A tegnapi ülésre a Fővárosi Törvényszék idézte Kulcsárt, a hírbe hozott fiatal hölgyet, Szabó Gábor pártigazgatót és Kőszeghy Csanád Ábelt, a Jobbik debreceni elnökét. Utóbbi két tanút azért hallgatta meg a bíróság, mert az előző tárgyaláson több másik tanú állította: Kulcsár előttük is elismerte a viszony létezését.


A Kulcsár állítólagos szeretőjeként megnevezett fiatal nőt csaknem egy órán át hallgatta meg dr. Schöck Beatrix bírónő, aki azonban zárt tárgyalást rendelt el, így sem a most már huszonéves tanú, sem a jobbikosok álláspontját nem ismerhettük meg az ügyről. Az viszont biztos, hogy az egykori jobbikos aktivista, aki a Ripost korábbi információi szerint 16 évesen ápolt gyengéd viszonyt a négygyermekes Kulcsárral, kisírt szemekkel, zaklatottan távozott a tárgyalóteremből.

A Lokál megkereste Kulcsár Gergelyt is az ügy kipattanása idején – tavaly szeptemberben –, aki akkor írásban így magyarázkodott: – A személyemmel kapcsolatos hazugság egy négy évvel ezelőtti rosszindulatú pletykán alapul, a teljesen alaptalan vádaskodást már akkor cáfoltam.

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.