EUR: 323,35 Ft
CHF: 276,21 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb XI.kerület

Szurkoljunk együtt úszóinknak

Szurkolói pályázatot hirdetett a Király Nóra által alapított Összefogás XI. Sportegyesület a Bp2017 Nonprofit Kft.-vel közösen, az Emmi Sport Szakállamtitkárság, a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával, Budapest és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft., az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és helyi civil szervezetek együttműködésével a Nyéki Imre Uszodában Nem vagyunk mi kispályások 2. címmel.

A felhívás célja, hogy a haza vizes világbajnokság előtt közös játékra, együtt szurkolásra hívjanak minden óvodás és iskolás gyermeket, pedagógust. A szervezők április 20-ig várják a pályázatokat a nemkispalyas@gmail.com e-mail-címre. A pályázatokat az úszókból és vízilabdázókból, népszerű közéleti szereplőkből álló zsűri kategóriánként értékeli. Részletek a kiralynora.hu oldalon találhatók.

Szurkolói pályázat, Nyéki Imre Uszoda, sport, úszás, sajtótájékoztató
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.