EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb XI.kerület

Szurkoljunk együtt úszóinknak

Szurkolói pályázatot hirdetett a Király Nóra által alapított Összefogás XI. Sportegyesület a Bp2017 Nonprofit Kft.-vel közösen, az Emmi Sport Szakállamtitkárság, a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával, Budapest és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft., az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és helyi civil szervezetek együttműködésével a Nyéki Imre Uszodában Nem vagyunk mi kispályások 2. címmel.

A felhívás célja, hogy a haza vizes világbajnokság előtt közös játékra, együtt szurkolásra hívjanak minden óvodás és iskolás gyermeket, pedagógust. A szervezők április 20-ig várják a pályázatokat a [email protected] e-mail-címre. A pályázatokat az úszókból és vízilabdázókból, népszerű közéleti szereplőkből álló zsűri kategóriánként értékeli. Részletek a kiralynora.hu oldalon találhatók.

Szurkolói pályázat, Nyéki Imre Uszoda, sport, úszás, sajtótájékoztató
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.