2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb XI.kerület

Szurkoljunk együtt úszóinknak

Szurkolói pályázatot hirdetett a Király Nóra által alapított Összefogás XI. Sportegyesület a Bp2017 Nonprofit Kft.-vel közösen, az Emmi Sport Szakállamtitkárság, a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával, Budapest és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft., az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és helyi civil szervezetek együttműködésével a Nyéki Imre Uszodában Nem vagyunk mi kispályások 2. címmel.

A felhívás célja, hogy a haza vizes világbajnokság előtt közös játékra, együtt szurkolásra hívjanak minden óvodás és iskolás gyermeket, pedagógust. A szervezők április 20-ig várják a pályázatokat a [email protected] e-mail-címre. A pályázatokat az úszókból és vízilabdázókból, népszerű közéleti szereplőkből álló zsűri kategóriánként értékeli. Részletek a kiralynora.hu oldalon találhatók.

Szurkolói pályázat, Nyéki Imre Uszoda, sport, úszás, sajtótájékoztató
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.