EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 17., szombat
Donát

Extra

Talpon maradt és milliomos lett Zoltán

Szilárd Zoltán 25 millió forinttal gazdagabban távozott a Maradj talpon! stúdiójából hétfő este, hiszen tíz párbajon át állta a sarat, talpon maradt, és – ahogy azt menyasszonyának megígérte – a fődíjjal tért haza. 

Szilárd Zoltán Fotó: MTVA

Szilárd Zoltán a Maradj talpon! forgatása előtti este sokáig dolgozott, alig aludt, ezért kissé kialvatlanul érkezett a stúdióba, de úgy véli, éppen ebből tudott előnyt kovácsolni. – Az volt a szerencsém, hogy éppen annyira voltam fáradt a forgatás alatt, hogy nem volt lámpalázam és még tudtam koncentrálni – kezdte a Lokálnak a ma már milliomos férfi, aki menyasszonya unszolására jelentkezett a játékra.


– Andi, a kedvesem kérlelt, hogy induljak a megmérettetésen. A munkám miatt – nap mint nap fordítok, lektorálok, szavakkal dolgozom és rengeteg szóképpel találkozom – nekem talán könnyebb tippelni egy ilyen játékban – árulta el titkát Zoltán. A férfi viccesen azt is megjegyezte, hogy már csak párjának tett ígérete miatt sem mehetett haza üres kézzel.

Mielőtt elindultam a felvételre, azt ígértem Andinak, hogy a fődíjjal térek haza. A játék alatt azonban nem gondoltam erre, csak a szavakra koncentráltam és próbáltam higgadt maradni. Miután azonban már én is felfogtam, hogy mi történt, az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen ezt fogadtam meg a menyasszonyomnak, és kellemetlen lett volna egy be nem tartott ígérettel kezdeni a házasságunkat – nevetett Zoltán, aki a nyáron veszi el kedvesét, a nyereményből pedig a dél-olaszországi nászútra és az új lakásra is futja, amit kinéztek maguknak.


– Egy új élet és a családalapítás előtt állunk, lesz helye a pénznek. Már alig várom az SMS-t a banktól, hogy 25 millióval bővült az összeg a számlámon – mosolygott.

Szilárd Zoltán Fotó: MTVA

– A sikerhez kell egyfajta általános műveltség, de ami ugyanilyen fontos, az a jó idegek és a hidegvér. Zoltán rendkívül összeszedetten játszott és ügyesen osztotta be az erejét a párbajok során. Nekem is hatalmas élmény, hogy ilyen hamar elvitte valaki a műsor fődíját, gratulálok neki! – mondta Héder Barna, aki március 13. óta vezeti a Duna TV vetélkedőjét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.