EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Talpon maradt és milliomos lett Zoltán

Szilárd Zoltán 25 millió forinttal gazdagabban távozott a Maradj talpon! stúdiójából hétfő este, hiszen tíz párbajon át állta a sarat, talpon maradt, és – ahogy azt menyasszonyának megígérte – a fődíjjal tért haza. 

Szilárd Zoltán Fotó: MTVA

Szilárd Zoltán a Maradj talpon! forgatása előtti este sokáig dolgozott, alig aludt, ezért kissé kialvatlanul érkezett a stúdióba, de úgy véli, éppen ebből tudott előnyt kovácsolni. – Az volt a szerencsém, hogy éppen annyira voltam fáradt a forgatás alatt, hogy nem volt lámpalázam és még tudtam koncentrálni – kezdte a Lokálnak a ma már milliomos férfi, aki menyasszonya unszolására jelentkezett a játékra.


– Andi, a kedvesem kérlelt, hogy induljak a megmérettetésen. A munkám miatt – nap mint nap fordítok, lektorálok, szavakkal dolgozom és rengeteg szóképpel találkozom – nekem talán könnyebb tippelni egy ilyen játékban – árulta el titkát Zoltán. A férfi viccesen azt is megjegyezte, hogy már csak párjának tett ígérete miatt sem mehetett haza üres kézzel.

Mielőtt elindultam a felvételre, azt ígértem Andinak, hogy a fődíjjal térek haza. A játék alatt azonban nem gondoltam erre, csak a szavakra koncentráltam és próbáltam higgadt maradni. Miután azonban már én is felfogtam, hogy mi történt, az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen ezt fogadtam meg a menyasszonyomnak, és kellemetlen lett volna egy be nem tartott ígérettel kezdeni a házasságunkat – nevetett Zoltán, aki a nyáron veszi el kedvesét, a nyereményből pedig a dél-olaszországi nászútra és az új lakásra is futja, amit kinéztek maguknak.


– Egy új élet és a családalapítás előtt állunk, lesz helye a pénznek. Már alig várom az SMS-t a banktól, hogy 25 millióval bővült az összeg a számlámon – mosolygott.

Szilárd Zoltán Fotó: MTVA

– A sikerhez kell egyfajta általános műveltség, de ami ugyanilyen fontos, az a jó idegek és a hidegvér. Zoltán rendkívül összeszedetten játszott és ügyesen osztotta be az erejét a párbajok során. Nekem is hatalmas élmény, hogy ilyen hamar elvitte valaki a műsor fődíját, gratulálok neki! – mondta Héder Barna, aki március 13. óta vezeti a Duna TV vetélkedőjét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek