EUR: 322,79 Ft
CHF: 285,79 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XXI.kerület

Tanítás után lőttek a suliban

A pályaválasztás előtt álló fiataloknak ad lehetőséget a szakmák éjszakája, amelyhez Csepelen a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) Weiss Manfréd Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma csatlakozott.

A „Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!” jelmondatú programon nemcsak hasznos, hanem aktív programokkal is vártak mindenkit, ahol az egyszerűbb és bonyolultabb szerelési műveletektől a drónnal való házépítésig mindent ki lehetett próbálni. A rendészeti, tűzoltósági bemutatón még lőhettek is a diákok. A békésebb munkára vágyók számára bemutatkoztak a szakácsok, fodrászok, kozmetikusok is.

Vigyázz, kész, tűz! (Fotó: csepel.hu)

 

A lányok fodrászkodhattak is (Fotó: csepel.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.