EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Tanúkat hozna a Jobbik-elnök ellen a transzvesztita

Hosszas Facebook-posztban erősítette meg tegnap Amanda Elstak transzvesztita előadóművész, hogy nemcsak ismeri Vona Gábort, de állítása szerint évekig jártak egy közösségbe szórakozni.

„A Jobbik Elnöke évekig a mi közegünk részese volt, velünk együtt szórakozott, az általunk látogatott bárokban” – írta a Londonban élő LMBTQ-aktivista, aki szerint „liberális demokrataként kötelessége leleplezni olyan embereket, akik a tömegek manipulálása révén kívánják megszerezni a hatalmat, álszentek, mert nem a valódi arcukat mutatják, nem vállalják fel önmagukat”.


Amanda Elstak azzal folytatta, hogy ilyen embernek tartja Vona Gábort, a Jobbik elnökét, aki pártja cukiságkampányával sem tudja elfeledtetni, hogy a Jobbik és a hozzá kötődő szélsőséges szervezetek mennyi sérelmet okoztak a melegtársadalomnak.

Mint ismert: Vona Gábor cáfolta, hogy ismerné Amanda Elstakot, aki viszont állítja, további tanúkkal tudja igazolni állításait.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.